Camping steder i nærheden af ​​Palo Pinto, TX

 • In Default
 • January 20
 • 4 Views
 • 0 comments

 • Camping steder i nærheden af ​​Palo Pinto, TX  Possum Kingdom Lake er en af ​​statens ældste indre dykning destinationer. Photo Credit ITStock / Polka Dot / Getty Images
 • Hvis du aldrig har været til Lone Star staten kan du tror, ​​at Texas er en endeløs flade slette drysset med moderne byer. Men staten har et varieret terræn, og Palo Pinto, landlige by omkring 60 miles vest for Fort Worth, har nogle af de bedste naturlige attraktioner i staten. Mountainbiking, ridning og klatring er blot nogle af de udendørs aktiviteter, der tiltrækker besøgende til området. Possum Kingdom Lake og Brazos River giver masser af svømning, fiskeri og sejlads muligheder, og hvis du ønsker at campere i den brede udendørs, en række campingpladser ligger inden for en 15-mile radius af byen.

  Palo Pinto

  Lake Palo Pinto Marina and Campground (lakepalopintomarina.com) er den eneste campingplads i byen. Det er også den eneste campingplads langs de flade bredden af ​​Lake Palo Pinto, en 2.300-acre fiskesø kendt for sin largemouth bas, stribet bas og flad havkat. Campingpladsen har en af ​​kun tre offentlige båd ramper på søen, der giver campister let adgang til søen gavmildhed. Ikke alene er det en fiske hotspot, men skildpadder, vaskebjørne, egern og fugle flokkes til området udfører narrestreger, der underholder naturelskere i timevis.


  Santo

  Windmill Acres RV Park og Cafe (ingen hjemmeside; 16878 So. FM 4, Santo, 940-769-2526) er 14 miles syd for Palo Pinto i den lille samfund af Santo, hjemsted for Palo Pinto County ældste Baptist kirke i kontinuerlig brug. Den lille campingplads har omkring 15 websteder med fuld hookups, en dump station, vaskeri, toiletter og brusere. Actionfyldte Coffee Creek RV Park and Cabins (coffeecreekrvresort.com) er udstyret med et spil værelse og legeplads; boblebad og swimmingpool; en lejr butik og to klubhuse. Der er ikke behov for et fisketegn her, da campingpladsen har to catch-and-release fiskedamme på stedet. Parken glæder familiesammenføringer og stævner og er også vært for forår og efterår bluegrass musikfestivaler.


  Mineral Wells

  En lille by, omkring 15 miles øst for Palo Pinto, Mineraler Wells har flere campingpladser. Lake Mineral Wells State Park (state.tx.us) har en række websteder, der fylder op hurtigt, herunder primitive hike-in steder, websteder med hookups og 20 hestesport steder med vand. Klatring, mountain biking, fiskeri og sejlads er blot nogle af de udendørs eventyr parken giver. Faktisk kanoer, kajakker, robåde og fladbundede både med trolling motorer kan lejes på stedet. Rocker D RV Ranch (rockerdrvranch.net) har omkring 50 pull-gennem websteder med fuld hook-ups samt gratis trådløs internetadgang, toiletter og brusere. Heste-venlige Texas stjerne RV Resort indeholder (texasstarrvresort.com) dækket stalde, en swimmingpool, legepladser, en fyldt fiskedam og 57 acres af træbevoksede naturstier.


  Graford

  Graford, omkring 15 miles fra Palo Pinto, er en anden lille by med flere camping muligheder. Willow Beach RV Park og Marina (ingen hjemmeside;. 1239 Willow Beach Rd, Graford, 940-779-3004) har fuld hook-ups, toiletter, brusere og en båd lancering. Golf, bowling, vandreture og svømning muligheder er i nærheden. Sky Camp Resort and RV Park (skycamp.com) på Possum Kingdom Lake har back-to-basics telt websteder, RV websteder med fuld hookups og hyggelige kabine huslejer. Fire fiskeri dokker og en båd rampe er på stedet, og husbåd, ponton, ski både og vandscootere huslejer er lige nede ad vejen. Medbring din fisketegn og poler.

 • Tags:

Posts Carousel