Calcium Citrate & urinvejsinfektioner

 • In Default
 • October 25
 • 8 Views
 • 0 comments

 • Calcium Citrate & urinvejsinfektioner  Calciumcitrat kan lindre symptomer på en urinvejsinfektion. Photo Credit Don Farrall / Photodisc / Getty Images
 • Urinvejsinfektioner, eller urinvejsinfektioner, påvirker millioner af mennesker hvert år, i henhold til University of Maryland Medical Center. Hvis venstre ubehandlet, kan urinvejsinfektioner sprede sig til nyrerne og resultere i kritiske medicinske situationer. Urinvejsinfektioner behandles typisk med antibiotika, selv om nogle mennesker vælger at behandle dem med et kosttilskud fremstillet af calcium - calciumcitrat. Selvom calcium citrat menes gavnlig for urinvejsinfektioner, er det vigtigt at konsultere din læge, når de oplever symptomer på en urinvejsinfektion.

  Definition

  En urinvejsinfektion kan involvere urinrøret, blæren, urinlederne og nyrerne, ifølge Mayo Clinic. Denne infektion tendens til at påvirke flere kvinder end mænd og hovedsagelig forekommer i de nedre urinveje, blæren og røret, der transporterer urin fra blæren - urinrøret. En UTI, der kun påvirker urinrøret kaldes urethritis, og en, der er primært lokaliseret i blæren er kendt som blærebetændelse. Ubehandlede urinvejsinfektioner kan føre til en nyre-infektion, eller pyelonephritis, advarer UMMC.


  Årsager

  De fleste urinvejsinfektioner er resultatet af en bakterie, der normalt bor i tyktarmen - Escherichia coli, almindeligvis kendt som E.coli. Urinvejsinfektioner opstår, når bakterier tillægger åbningen af ​​urinrøret og prolifererer ifølge UMMC. Mikroorganismer såsom seksuelt overførte klamydia og mycoplasma, en type bakterier uden en celle-væg, menes også at være syndere i urinvejsinfektioner.


  Symptomer

  Ifølge UMMC, flere symptomer, såsom smertefuld og hyppig vandladning, er forbundet med urinvejsinfektioner. Lider af urinvejsinfektioner har et presserende behov for at tisse, men ofte kan kun frigive en lille mængde - som kan være uklar eller indeholder blod. Derudover kan urinvejsinfektioner føre til træthed og en rystende følelse. Kvinder kan føle sig presset over skinkeben, mens mænd er tilbøjelige til at opleve en fornemmelse af fylde i endetarmen, rapporterer UMMC.


  Calciumcitrat

  Calcium er det hyppigst forekommende mineral i kroppen og er nødvendigt for korrekt muskelsammentrækning, blodkar sundhed, hormon og enzymproduktion og fremsendelse af nervesystemet impulser, ifølge Office of kosttilskud. Tilskud af calcium er sædvanligvis i form af calciumcarbonat og calciumcitrat - calciumsaltet af citronsyre. Selvom begge er godt absorberet, kan calciumcitrat tages når som helst, med eller uden mad, mens calciumcarbonat brug produktionen af ​​mavesyre og fødeindtagelse for absorption.


  Behandling

  Førende autoritet på naturmedicin Dr. Michael Murray, foreslår tager calciumcitrat at hjælpe med at bekæmpe nedre urinvejsinfektioner. Murray hævder, at de mineraler knyttet til citrater, som i calciumcitrat, er blevet anvendt til aldre i behandlingen af ​​urinvejsinfektioner. Han foreslår at tage 125-250 mg calcium citrat 3 til 4 gange om dagen. Ifølge hjemmesiden HealthCommunities.com kan calciumcitrat skabe en mere alkalisk pH, hvilket menes at hjælpe kamp urinvejsinfektioner. Potentialet af hydrogen, eller pH, måler mængden af ​​surhedsgraden i en opløsning, på en skala fra 1 til 14 - med nummer 7 betragtes neutral. Lavere pH tal angiver en substanceâ € ™ s surhedsgrad. Ligeledes jo højere tallet er, jo mere basisk et stof vil være. Urin pH-niveauer på 6,5 eller derunder kan bidrage til blære og nyreproblemer, som i urinvejsinfektioner, foregiver NaturalHealthSchool.com.

 • Tags:

Posts Carousel