Calcium Citrate & nyresten

 • In Default
 • March 9
 • 11 Views
 • 0 comments

 • Calcium Citrate & nyresten  Kilder i kosten af ​​calcium kan være opfedning. Photo Credit Jupiterimages / Comstock / Getty Images
 • Nyresten er smertefulde formationer af mineraler i dine nyrer, der kan tage måneder eller år at akkumulere. Et flertal af nyresten er en kombination af calcium og oxalat, som er naturligt til stede i kosten. Selv om det kan synes, at indtagelse af for meget calcium i din kost gennem kosttilskud kan føre til dannelse af nyresten, kan dette ikke være rigtigt af calcium citrat.

  Supplement Risk

  New York University Langone Medical Center siger højt calcium indtag fra fødevarer ikke udgør nogen risiko for nyresten dannelse. Men observationsstudier i førende publikationer såsom "Journal of Urology" gør indikerer, at for meget calciumtilskud kan resultere i en lidt højere risiko for nyresten. Den øgede risiko kosttilskud kan være et resultat af lav mavesyre, når du tager supplement. Fødevarer, på den anden side, stimulerer udskillelsen af ​​mavesyre og forbedrer absorption af calcium.


  Calciumcitrat Absorption

  Calcium citrat kan være lettere for kroppen at optage end andre kalktilskud, såsom calciumcarbonat, fordi der allerede er syre til stede i tillægget - en nødvendighed for optagelsen af ​​calcium. Harvard University rapporterer, at en grund folk tager kalktilskud kan have øget risiko for nyresten er, hvis de tager tillægget på tom mave, begrænsning af absorptionen på grund af lav mavesyre. Dette er ikke et problem med calciumcitrat kosttilskud. Men du får kun omkring 21 procent af calcium efter volumen med citrat kosttilskud. Det betyder en 1.000 mg calcium citrat supplement giver dig 210 mg calcium.


  Daglige Calcium Needs

  Selvom calcium er en bestanddel af de fleste nyresten, opnåelse af en passende mængde i kosten selvom et supplement såsom calciumcitrat kan blokere absorption af oxalat, den anden primære næringsstof i nyresten. Mænd i alderen 19 til 70 har brug for 1.000 mg calcium om dagen. Kvinder har brug for den samme mængde indtil alder 70, når deres behov stige til 1.200 mg per dag. Calcium citrat kosttilskud kan hjælpe dig med hurtigt at opnå dette beløb, hvis din kost mangler.


  Rolle citrat

  Udover forbedret absorption af calcium sammenlignet med andre kosttilskud, kan citratet i en calciumcitrat supplement aktivt hjælpe med at forhindre nyresten dannelse. En 2011 undersøgelse optræder i tidsskriftet "celler, væv, organer", der anvendes mikroskopiske og simulering undersøgelse for at finde den mekanisme, gennem hvilken citrat hjælper med at forhindre nyresten. University of Western Ontario forskere opdaget, at den elektrostatiske ladning af citrat virker som en buffer mellem calcium og oxalat at forhindre deres binding i urinvejene.

 • Tags:

Posts Carousel