Cadence Vs. Watts for Indoor Cycling


 • Cadence Vs. Watts for Indoor Cycling  Forbedring af din kadence vil øge din hastighed, mens indendørs cykling. Photo Credit Jupiterimages / Brand X Pictures / Getty Images
 • Cykling kadence refererer til den hastighed, hvormed pedalerne drejes, når du rider din cykel. Watts henvise til en særlig enhed af magt, som du kan forøge eller formindske når ridning din cykel. Selvom mange indendørs stationære cykler vil overvåge både dine watt og kadence, hver afslører et unikt aspekt af din cykel og overordnede organ styrke.

  Cadence Fordele

  Kadence kan defineres som den specifikke sats, som du tænder pedalerne på din cykel. Fokuserer på at øge din generelle kadence vil forbedre din hastighed på cyklen samt reducere din race tid. Indoor cycling er normalt på et fladt spor; og stationære cykler kan simulere op og ned ad bakke ridning. Som et resultat, vil din kadence naturligt falde til mellem 50 og 65 omdrejninger. For afstanden væddeløb, vil holde en stabil kadence forbedre dit pacing, så du kan opretholde ensartede hastigheder i hele din træning.


  Watts Fordele

  Watts er en måleenhed, der anvendes i at cykle til at måle din effekt, når ridning din cykel. Øge mængden af ​​watt, som du producerer i løbet af en ridning session vil øge ikke blot din hastighed, men din acceleration og kraft. Selvom din kadence vil binde direkte ind i mængden af ​​watt, som du output, de er ikke en i den samme. Din kadence varierer i løbet af turen, så mængden af ​​watt produceret er en samlet nummer, der fokuserer på varigheden og intensiteten af ​​din cyklus. Det gavner dig som rytter, hvis du søger at øge udholdenhed og udholdenhed i løbet af et langt løb.


  Indoor Cycling

  Indoor cycling er en specifik type af indendørs cykling, som udføres på en stationær cykel. Cyklen har en vægtet svinghjul og cykelstyr for dig at holde, når ridning. Med hensyn til kadence og watt, begge er afgørende, når engagere sig i indendørs cykling. Counting watt kan være mere afgørende for indendørs cyklister der ønsker at øge udholdenhed og styrke; og forbedre din kadence vil hjælpe med at forbedre din hastighed og acceleration på din indendørs cykel.


  Giv agt

  Indoor cycling er en intens hjerte-kar-træning, der kan hjælpe med at forbedre din udholdenhed og udholdenhed, men du bør være ekstra forsigtig, mens engagere sig i denne øvelse. Konsultere en læge for at sikre, at du er rask nok til at cykle indendørs i længere perioder. Desuden korrekt opholder hydreret, mens ridning er afgørende for at forhindre dig i besvimelse eller lider af dehydrering. Cyklus i et rum, der er god ventilation og tilstrækkeligt cool.

 • Tags:

Posts Carousel