Bryst træningsprogrammer Brug Legemsvægt

 • In Default
 • September 16
 • 2 Views
 • 0 comments

 • Bryst træningsprogrammer Brug Legemsvægt  Du kan få brystet, du altid har drømt om kun at bruge din kropsvægt i din træning. Photo Credit Jupiterimages / liquidlibrary / Getty Images
 • Du behøver ikke at gå ud og købe en masse dyrt udstyr eller deltage i en gym at udvikle denne tykke, definerede brystet du altid har ønsket. Ved hjælp af tyngdekraften, du har alle det udstyr, du har brug for. Udøver bruge din kropsvægt som modstand kan hjælpe dig med at udvikle muskelstyrke og definition derhjemme. Hemmeligheden er at komme op af sofaen og komme i gang! Vær sikker på at stoppe og tjekke med din læge, hvis du udvikler alvorlige smerter, når du udfører nogen af ​​disse øvelser.

  Pushup

  Hjemmesiden ExerciseGoals.com kalder det afprøvede og sande pushup "den bedste overkroppen øvelse til at opbygge stærke arme, bryst og skulder muskler. Begynd med at ligge ned og støtte din kropsvægt på kugler af dine fødder og dine hænder. Sørg for, at dine hænder er placeret under dine skuldre, og er lidt bredere end skulder-bredde fra hinanden. Spænd din kerne muskler til at danne en lige linie mellem dine skuldre, hofter, knæ og ankler. Bend begge arme på samme tid, og sænke din kropsvægt mod gulvet, stopper når brystet er omkring en tomme fra gulvet. Pause for en anden og ret derefter begge arme til at vende tilbage til udgangspositionen. Gentag indtil udmattelse.


  Hindu Pushup

  Denne øvelse starter fra en position svarende til pushup motion, men i stedet for at holde en lige linje fra dine skuldre til dine ankler, det begynder med din røv stak op i luften. Sænk din krop som du ville gøre for en almindelig pushup, men i stedet for at sænke dig selv lige mod jorden, dykke lidt fremad med hovedet og brystet, så de bevæger sig fremad, mens du sænker din røv mod jorden. Fortsæt sænke din krop, indtil dit bryst er meget tæt på jorden, løft dit hoved og bryst, mens dine hofter næsten rører jorden. Hold denne stilling i en anden og derefter vende bevægelsen for at vende tilbage til udgangspositionen.


  Forhøjet Wall Press

  Denne øvelse starter fra en lignende stilling som pushup anført ovenfor, men i stedet for at hvile på boldene af dine fødder, brug dit bryst og kerne muskler til at placere dine fødder på en væg omkring to fødder fra gulvet. Sørg for, at der er en lige linje fra dine ankler til dine skuldre og bøje begge arme til at sænke din krop til jorden, samtidig med at trykke tilbage for at holde dine fødder på væggen. Stop, når brystet er omkring en tomme fra jorden og bruge musklerne i dit bryst, skuldre og arme til at rette dine arme og vende tilbage til udgangsposition. Gentag, indtil du ikke kan udføre en anden gentagelse.


  Dip

  Denne øvelse kræver en støtte, som du kan placere omkring skulder-bredde fra hinanden for at støtte din krop. En dukkert maskine på gym er stor, men hvis du ikke har en, kan du også bruge et par stole på huset. Komme ind på en dukkert maskine eller stå mellem to solide, straight-backed stole og placere den ene hånd oven på ryggen. Løft dine fødder fra gulvet, så din kropsvægt er understøttet af dine arme. Bøj begge dine arme på samme tid, holde dine arme tæt ind til kroppen og sænke din kropsvægt mod jorden; stopper, når dine overarme er ved parallelt med gulvet. Hold denne stilling i en anden og ret derefter begge arme til at vende tilbage til udgangspositionen. Gentag indtil udmattelse.

 • Tags:

Posts Carousel