Børne Aktiviteter i Havertown, Pennsylvania

 • In Default
 • February 20
 • 2 Views
 • 0 comments

 • Børne Aktiviteter i Havertown, Pennsylvania  Havertown er mindre end 10 miles fra Philadelphia. Photo Credit Jupiterimages / Photos.com / Getty Images
 • Havertown, en komfortabel forstæder samfund inde Haverford Township, Pennsylvania, er mindre end 10 minutter fra downtown Philadelphia, sætte det inden for bekvem rækkevidde af alt dette cityâ € ™ s attraktioner og aktiviteter. For mange familier, at kombinationen af ​​forstæder baggårde og nærhed til de cityoffers den bedste af begge verdener. Havertown har masser af kid venlige aktiviteter.

  Legepladser og parker

  Playtime er et must for aktive børn, og de fleste af parker i Havertown har legepladser, hvor børnene kan forbrænde ekstra energi. Flere parker, herunder Bailey Park og Merry Place, har også naturarealer og er placeret tæt åer, hvor børnene kan plaske og køle om sommeren. Ældre børn kan vil tjekke ud skate park på Veterans Field.


  Sport og fritid

  Børn kan tage lektioner eller ramt isen for åbne skate sessioner på Skatium Ice Rink, som drives af Haverford Township. Haverford opretholder også en række vandrestier og cykelstier, ideel til familie gåture og forlystelser. Fællesskabet Park ved Haverford Reserve, for eksempel, har mere end 4 miles af skovklædte stier at udforske til fods eller på cykel. For børn, der nyder organiseret sport, Haverford Township Parks and Recreation Department tilbyder sæsonbetonede ligaer.


  Klubber og Klasser

  Haverford Township Free Library (haverfordlibrary.org) i Havertown har en kalender fuld af gratis sjov for børn, fra historien tid til babyer til Lego klubber, yoga klasser og madlavningskursus for ældre børn. Fællesskabet Fritid og Miljø Center tilbyder en tidsplan, der omfatter kunst og dans klasser for børn. Circa Trova Yoga fører ugentlige ungdom yoga klasser samt en sommerlejr, der fokuserer på kunst, videnskab og yoga.


  Særlige begivenheder

  The Historic Grange Estate (thegrangeestate.org) i Haverford vært for en række familievenlige arrangementer i løbet af året, herunder en årlig Arbor Day fest, et græskar maleri og fugleskræmsel værksted, og en uges sommer natur lejre for børn. Kontroller estateâ € ™ s kalender for kommende arrangementer for børn. Blandt lineup af begivenheder på Haverford College, kan familier med at finde udstillinger, shows og andre aktiviteter, der kan være af interesse, og collegeâ € ™ s Arboretum værter flere øko-minded arrangementer i løbet af året.

 • Tags:

Posts Carousel