Børn ordineret antibiotika Dobbelt så ofte som nødvendigt

  • In Default
  • December 1
  • 1 Views
  • 0 comments

Børn ordineret antibiotika Dobbelt så ofte som nødvendigt


Foto: Getty Images

Af Maureen Salamon
HealthDay Reporter

Mandag September 15, 2014 (healthday News) - Børnelæger ordinere antibiotika omkring dobbelt så ofte som de rent faktisk er brug for børn med øre og hals infektioner, en ny undersøgelse viser.

Mere end 11 millioner antibiotika recepter skrevet hvert år for børn og teenagere kan være unødvendig, ifølge forskere fra University of Washington og Seattle Børnehospital. Dette overskud antibiotika ikke kun undlader at udrydde børns virale sygdomme, forskerne sagde, men støtter den farlige udvikling af bakterier mod antibiotikaresistens.

"Jeg synes, det er velkendt, at vi ordinerende læger overprescribe antibiotika, og vores hensigt var at sætte et tal på, hvor ofte vi gør det," sagde undersøgelse forfatter Dr. Matthew Kronman, en assisterende professor i infektionssygdomme på Seattle Børnehospital.

"Men da vi fandt ud af, er der virkelig sket nogen ændring i denne [forhold] i det seneste årti," tilføjede Kronman. "Og vi har ikke let tilgængelige værktøjer i den virkelige verden indstilling til at skelne mellem infektioner forårsaget af bakterier eller virus."

Undersøgelsen blev offentliggjort online på Sept. 15 i tidsskriftet Pediatrics.

Antibiotika, narkotika, der dræber bakterier eller stoppe dem fra at gengive, er effektive kun for bakterielle infektioner, ikke vira. Men fordi lægerne har få muligheder for at skelne mellem virale eller bakterielle infektioner, antibiotika er ofte en standard behandling.

For at bestemme antibiotikaordineringen satser, Kronman og hans kolleger analyserede en gruppe af engelsksprogede studier udgivet mellem 2000 og 2011 og data om børn på 18 og yngre, der blev undersøgt i ambulatorier.

Baseret på forekomsten af ​​bakterier i øre og hals infektioner og indførelse af en pneumokokvaccine, der forhindrer mange bakterielle infektioner, skønnes forskerne, at omkring 27 procent af amerikanske børn med infektioner i øret, sinus-området, hals eller øvre luftveje havde sygdomme forårsaget af bakterier.

Men antibiotika blev ordineret for næsten 57 procent af lægernes besøg for disse infektioner, undersøgelsen fundet.

"Jeg troede, det var virkelig en smart studie, faktisk, at få en fornemmelse af byrden af ​​bakteriel sygdom, og hvad det antibiotiske brug er," siger Dr. Jason Newland, medicinsk direktør for patientsikkerhed og et pålideligt system, og lektor i pædiatri på University of Missouri-Kansas City School of Medicine.

Newland, tidligere direktør for Antimicrobial Stewardship Program på Børns Mercy Hospital og Klinikker i Kansas City, nævnt 2013 "trussel rapport" af det amerikanske Centers for Disease Control og Forebyggelse, der er angivet 23.000 amerikanere dør hvert år på grund af antibiotikaresistente infektioner.

"Vi ved alle, når vi bruger antibiotika, at vi øger chancen for resistens, fordi bakterier udvikler sig," sagde han. "Vi er nødt til at bruge dem godt og ikke i sådanne overskydende doser. Vi er nødt til at gøre måde bedre. "

En hurtig STREP test er i øjeblikket tilgængelig til at skelne mellem bakterielle eller virale halsinfektioner. Men bortset fra at prøve, læger ikke har andre kliniske redskaber til at fortælle årsagen til de fleste øvre luftvejsinfektioner, ifølge baggrundsinformation i undersøgelsen. Kronman sagde han håber den nye forskning vil ikke kun hjælpe fremme udviklingen af ​​flere sådanne værktøjer, men også anspore klinikere at tænke mere kritisk om ordination af antibiotika medmindre det er klart nødvendigt.

Kronman tilføjede, at tidligere forskning viser, at forældre - der ofte presser børnelæger i ordination af antibiotika - reagere på alternative forslag til at afhjælpe deres børns øvre luftvejssymptomer, såsom at bruge acetaminophen og befugtere, i stedet for læger blot at sige at de ikke vil ordinere antibiotika.

"Vi er nødt til at tage dette [problem] på som samfund," Newland sagde. "Virkeligheden er, at det overskud, unødvendig brug af antibiotika virkelig at sætte os i stor risiko for ikke at have disse antibiotika [arbejde] i fremtiden."

Flere oplysninger

Det amerikanske National Library of Medicine tilbyder mere information om antibiotika.

Posts Carousel