Bonefish Restaurant Nutrition Guide

 • In Default
 • September 3
 • 4 Views
 • 0 comments

 • Bonefish Restaurant Nutrition Guide  Bonefish Restaurant tilbyder sunde fisk entrees. Photo Credit Thomas Barwick / Digital Vision / Getty Images
 • Den første Bonefish Restaurant åbnede i januar 2000 i St. Petersburg, Florida. Målet var at tilbyde en madoplevelse, der tager mysteriet og usikkerhed ud af at spise fisk. Bonefish Restaurant bestræber sig på at finde de friskeste ingredienser kogte over en brændefyret grill til at skabe sunde muligheder, der behage alle.

  Sunde Entrées

  Den Bonefish Restaurant menuen har flere elementer lavt i kalorier og fedt, der passer ind i en sund kost plan. En 6 ounce stykke rødt snapper har 218 kalorier og 3 g fedt, mens hummer hale entrée har 200 kalorier og 2,5 g fedt. Kløften havaborre entrée har 398 kalorier og 11 g fedt. En Bang Bang rejer entrée har 484 kalorier og 8,3 g fedt. De ernæringsmæssige data for disse entrée elementer omfatter ikke side elementer tilføjet til måltidet.


  Højt fedtindhold Entrees

  Der er flere entrees at undgå på Bonefish restaurant grundet deres høje fedt- og kalorieindhold. En mørbrad portabella piccata entrée har 709 kalorier og 23 g fedt. En Hovedretter del af Diablo rejer fettuccine har 527 kalorier og 19 g fedt. Lilys Kylling entrée har 418 kalorier og 21 g fedt. De ernæringsmæssige data for disse entrée elementer omfatter ikke oplysninger om side elementer inkluderet i måltidet.


  Forretter og sider

  Sashimi ahi tun er et sundt appetitvækker valg med 92 kalorier, 1 g fedt og 20 g protein til 3 stk. Undgå muslingerne Josephine appetitvækker sammen med majs og krabber chowder. En halv portion af Muslinger Josephine appetitvækker har 697 kalorier og 42 g fedt. Majs og krabber chowder side har 709 kalorier og 48 g fedt til en skål-størrelse del. Vælg sunde side elementer såsom friske dampede grøntsager. Undgå genstande fremstillet med en fløde sauce eller base, eller som er stegt i olie.


  Overvejelser

  Den Bonefish Restaurant ikke indlægge eller offentliggøre ernæringsmæssige oplysninger for sin fulde menu. Spørg en ansat til ernæring data på menupunkterne, der interesserer dig. Mange restauranter vil have et køkken medarbejder klar til at hjælpe dig med at gøre sunde valg, hvis en trykt kopi af de ernæringsmæssige data er ikke tilgængelig.


  Advarsler

  Flere af Bonefish Restaurant entrée elementer er store portioner. Dette gælder for mange af pasta retter. Anmode om en take-out containeren, når din mad ankommer til bordet, så du kan opdele den del i halve til at tage hjem. Spiser kun halvdelen af ​​en middag entrée tillader dig at nyde måltidet samtidig spare kalorier og fedt.

 • Tags:

Posts Carousel