Black Licorice Nutrition

 • In Default
 • September 25
 • 0 Views
 • 0 comments

 • Black Licorice Nutrition  Sort lakrids giver en anis smag. Photo Credit George Doyle / Stockbyte / Getty Images
 • Black lakrids, en sej slik med en anis smag, har opfyldt den søde tand for slik elskere i hundreder af år. Napoleon Bonaparte, kejser af Frankrig i begyndelsen af ​​1800'erne, tygges lakrids i løbet af kampe. Rygtet siger, at han spiste nok til at vende sine tænder sort. Indholdet lakrids i dagens sorte lakrids slik sandsynligvis vil ikke kræve en tur til tandlægen for en tandblegning behandling, selv om din tandlæge kan skælde dig for at spise det; sort licorice er høj i sukker.

  Kalorier og fedt

  En 40-gram servering af sort lakrids indeholder 120-130 kalorier, ifølge MyFitnessPal.com. Baseret på en 2.000-kalorie diæt, det udgør 6-6,5 procent af de kalorier, du kan forbruge dagligt. Denne candy ikke give dig en høj grad af ernæring for de kalorier, så overvej frugt i stedet, som vil give dig en sød godbid uden tilsat sukker. Den gode nyhed er, at denne candy indeholder meget lidt fedt --- fra nul til 1 g per portion.


  Kulhydrater og protein

  Kulhydrater i din kost tjener primært som energi til din krop --- de nedbrydes til glukose til denne anvendelse. Den type af kulhydrater i sort lakrids sandsynligvis til at brænde op hurtigt i blodbanen, hvilket medfører en stigning i blodsukkeret. Dette kan resultere i en energi styrt kort efter indtagelse. En 40-g portion sort lakrids indeholder 27 til 31 g kulhydrater eller 20,7-23,8 procent af 130 g anbefalede daglige dosis af Institute of Medicine. Instituttet foreslår også, herunder 46-56 g protein din daglige madplan. En servering af sort licorice har 1 til 2 g af denne makronæringsstoffer.


  Mineraler

  Mens sort lakrids ikke giver høje niveauer af mineraler, det vil bidrage i retning af daglige indtagelse mål for calcium og jern. En servering af sort lakrids giver dig 4 procent af calcium, du skal forbruge dagligt, samt 4 procent af den daglige anbefalede værdi af jern.


  Sukker

  Sukkerindholdet i sort lakrids kan skabe problemer, hvis du er opsat på at tabe vægt eller er diabetiker. En 40-g servering af sort lakrids indeholder 14 til 17 g sukker, svarende til 3,3-4 tsk melis. The Cleveland Clinic anbefaler at begrænse dit indtag af sukker til 6 til 9 tsk. per dag. Ikke alene indtager for meget sukker øge din risiko for fedme, det rejser din risiko for at udvikle diabetes, hjertesygdomme og forhøjet blodtryk. Nyd sort lakrids i moderate mængder som en lejlighedsvis behandle.


  Natrium

  Nogle mærker af sort lakrids kan indeholde høje niveauer af natrium, der kan frembyde vanskeligheder. The American Heart Association konstaterer, at forbruge mere end 1.500 mg natrium løbende kan øge din risiko for helbredsproblemer såsom forhøjet blodtryk. En 40-g servering af sort lakrids bidrager 40-180 mg natrium til dine daglige totaler.


  Fordele

  Ren lakrids indeholder glycyrrhizinsyre, som er udvundet af rødderne af lakrids anlægget. Denne søde stof har fundet anvendelse i behandling af øjenproblemer, hårtab og hud betingelser for tusinder af år. Hvis den sorte lakrids du spiser indeholder et passende niveau for glycyrrhizinsyre, kan det lindre symptomer forbundet med brystet forkølelse, også. Det angiveligt hjælper løsne slim og undertrykker hoste.

 • Tags:

Posts Carousel