Bivirkninger af metamfetamin brug

 • In Default
 • October 6
 • 18 Views
 • 0 comments

 • Bivirkninger af metamfetamin brug  Methamphatemine kan gøre brugerne ser ældre og slidte. Photo Credit sprøjte i lommen billede ved pixelcarpenter fra <a href='http://www.fotolia.com'> Fotolia.com </a>
 • Metamfetamin, et ulovligt stof, forårsager en midlertidig euforisk følelse og øger energi ved at stimulere dopamin niveauer i den menneskelige krop. Også kaldet meth, dette stof er røget, snøftede eller injiceres i form af en klar pulver. Ifølge Scholastic.com, kan læger ordinere metamfetamin i små doser til behandling af narkolepsi og opmærksomhed underskud hyperaktivitet lidelse eller ADHD. Denne praksis er sjælden, men på grund af de farlige bivirkninger det udgør for brugerne.


  Tandproblemer

  Metamfetamin brug påvirker munden på forskellige måder. En tilstand, der kaldes "meth munden," er almindelig i brugere, og er kendetegnet ved brudt, misfarvede og rådnende tænder, ifølge PBS.org. Anvendelse af dette lægemiddel udtørrer spytkirtler, forårsager syrer i munden for at ødelægge tandemaljen. En reduktion i emalje forårsager hulrum. Derudover Nida for teenagere viser, at meth narkomaner omsorgssvigt hygiejne i munden og har en tendens til at have dårlige spisevaner; de også knuge deres kæber og male deres tænder som følge af brug. Tandtab er almindelig i meth brugere.


  Hudproblemer

  Meth brugere ofte udvikle hudirritation og sår. NIDA for teenagere viser, at en fælles hallucination benævnt "krank bug" forårsager følelsen af ​​insekter gennemsøgning på eller under huden. Brugere klo på huden, hvilket fører til sår, der let blevet inficeret på grund af det lavere niveau af personlig hygiejne vedligeholdelse iboende meth brug. PBS.org peger på acne som en anden fælles træk i meth brugere og indikerer, at meth skader væv og blodkar, hvilket gør det vanskeligere for kroppen at helbrede.


  Hypertermi

  Ifølge Scholastic.com kan metamfetamin brug føre til hypertermi, eller en stigning i kropstemperaturen. Denne betingelse kan i sjældne tilfælde forårsage hjerte-kar, nyre og leverskader. PBS.org siger hypertermi kan være ansvarlig for hjerneskader i meth brugere. Feber kan også resultere i dødsfald i alvorlige tilfælde. Symptomer på hypertermi omfatter svaghed, svimmelhed, skylles hud, der føles varm og tør, hovedpine, kvalme, visuelle hallucinationer og en hurtig puls, der kan være uregelmæssig eller svag.

 • Tags:

Posts Carousel