Bivirkninger af biotin 5000 mg

 • In Default
 • January 1
 • 134 Views
 • 0 comments

 • Bivirkninger af biotin 5000 mg  Biotin, også kendt som vitamin H eller B7, er et vandopløseligt kompleks vitamin, som er afgørende for en stærk sunde hår og negle. Photo Credit vitamin billede ved Mykola Velychko fra Fotolia.com
 • Biotin, også kendt som vitamin H eller B7, er et vandopløseligt kompleks vitamin, som er afgørende for stærke, sunde hår og negle, og kan findes i fødevarer som mandler, æg, lever, pekannødder, sardiner og fuldkorn. Biotin spiller en vigtig rolle i cellen metabolisme ved metabolizing aminosyrer og kulhydrater, og hjælpemidler i at konvertere de næringsstoffer, du spiser til energi. Forskning viser, at biotin ikke producerer toksicitet ved høje doser, er heller ikke forbundet med bivirkninger, ifølge University of Maryland Medical Center. Dog kan der forekomme allergiske bivirkninger.

  Eosinofil Pleuropericardial effusion

  En yderst sjælden tilstand, eosinofil pleuropericardial effusion, har været forbundet med at tage for meget biotin i en enkelt indberettet tilfælde beskrevet af lovetoknow.com. Specifikt blev høje doser af biotin sammen med vitamin B5 menes at have forårsaget denne alvorlige reaktion. En eosinofil pleuropericardial effusion er en livstruende tilstand, der opstår, når blod og luft ind i pleurahulen plads omkring lungerne, hvilket resulterer i en større lungeinfektion. Igen har dette skete kun i én kendte tilfælde; således, at sandsynligheden for en sådan infektion forekommer meget lav.


  Allergisk reaktion

  Overskydende biotin udskilles i urinen; Derfor findes der ingen kendte bivirkninger for dette vitamin. Men ethvert stof indtaget bærer potentialet for en allergisk reaktion; derfor, lad din læge, hvis du har en allergisk reaktion over for biotin, som anvist af Drugs.com. Det faktum, at det er et B-vitamin viser, at folk, der har en allergi over for cobalt eller til cobalamin bør ikke tage biotin. I individuelle tilfælde af allergi, kan en alvorlig reaktion resultere. Tegn omfatter bryst og hals trykken med brystsmerter, som kunne indikere livstruende reaktion, anafylaksi. Anafylaksi kan producere et tab af bevidsthed og alvorlige respiratoriske eller åndedrætsbesvær. Dette er en nødsituation - øjeblikkelig medicinsk behandling er afgørende.


  Blood Glucose Effekter

  Da biotin er afgørende for dannelsen af ​​fedtsyrer og glukose kan høje doser af dette vitamin påvirker blodsukkeret, som påpeget af MayoClinic.com. Derfor, hvis du er diabetiker, tjekke med din læge om biotin tilskud, før du tager det tillæg på egen hånd.


  Doser: Atypiske og Foreslåede

  Der er visse situationer, hvor meget høje doser af biotin kan støtte i medicinsk behandling. For eksempel kan biotin 5000 mg støtte i behandling af gær infektioner såsom Candida albicans, således at den ikke udvikler fra dens gær-lignende tilstand i en svamp form, som diskuteret af FungusFocus og altMD Encyclopedia af alternativ behandling. Høje doser af biotin også bruges til tider af allopatiske medicinske profession til behandling af diabetes, da det øger følsomheden for insulin og effektivt øger niveauet af enzymer involveret i glucosemetabolisme, konstaterer altMD.

  Fordi en mangel på biotin er yderst sjælden, MayoClinic.com stater, der ikke er fastsat anbefalede kost godtgørelse. Imidlertid har normale eller tilstrækkelig indtagelse forslag er fastsat som følger: 10-20 mcg (mikrogram) for børn fra nyfødt til 3 år; 25 mcg til børn 4 til 6 år; 30 mcg for aldersgruppen 7 til 10 år; og 30-100 mcg for unge og voksne. Der er 1000 mikrogram i hvert milligram (mg), så 5000 mg er en markant høj dosis: tjekke med din læge, før du tager biotin 5000 at behandle en medicinsk tilstand.

 • Tags:

Posts Carousel