Biokemiske årsager til depression

 • In Default
 • December 24
 • 32 Views
 • 0 comments

 • Biokemiske årsager til depression  Depression er forbundet med ændrede kemiske niveauer i hjernen. Photo Credit kvinde i solutude og depression billede af Allen Penton fra <a href='http://www.fotolia.com'> Fotolia.com </a>
 • Der er kemikalier i kroppen, der arbejder inden for områder af hjernen til at regulere humør og adfærd. I deprimerede patienter, der er ubalance af visse kemikalier. Således kan depression forklares delvist af biokemiske årsager. Der er også et indblik i hvilke områder af hjernen disse biokemiske stoffer påvirker.

  Kontrovers

  Tildelingen af ​​biologiske kemikalier til forekomsten af ​​depression har udløst kontroverser, men undersøgelser viser konsekvent tegn på, at det gør spille en rolle i depression. En stor del af kontroversen kredser om den tro, at medicinalindustrien strækker videnskabelige resultater for at støtte en biokemisk årsag til depression. Den påståede årsag er at have et grundlag for markedsføring af selektive serotonin reuptake hæmmere, ifølge en artikel offentliggjort i september 2008 i "Trends i farmakologiske Sciences."


  Mekanisme  Biokemiske årsager til depression  Biokemiske stoffer sende signaler i hjernen, der forårsager en følelse af depression. Photo Credit blå hjerne billede af John Sfondilias fra <a href='http://www.fotolia.com'> Fotolia.com </a>

  Trods disse påstande, er det klart, at hjernen hos deprimerede patienter ikke fungerer på samme måde som hjernen hos ikke-deprimerede personer, som nævnt i "Trends in Pharmacological Sciences." Specifikt overvejelser givet til neurotransmittere og andre biokemiske stoffer, som har til opgave at sende signaler på tværs af hjernen. Når niveauer af disse biokemiske stoffer er ændret, er kommunikation i hjernen afbrydes, hvorved forstyrrelser i humør.


  Beliggenhed

  To hjernen områder er knyttet stærkt til depression, frontallappen og amygdala, som arbejder på tværs af connectedly at regulere humør. Pandelapperne at styre funktioner såsom hukommelse, opmærksomhed og evnen til at kontrollere impulser. Disse funktioner er påvirket af ændrede niveauer af biokemiske stoffer identificeret i deprimerede individer, ifølge en artikel offentliggjort i april 2009 i "Psykiatri Research."


  Komponenter

  Serotonin er en biokemisk inde i hjernen og modtager mest opmærksomhed med hensyn til depression. En anden biokemisk stof er cholin, som generelt involveret i at nedbryde fedtstoffer. Kroppen kan gøre cholin, så det er ikke virkelig et vitamin, som almindeligvis opfattes. Cholin niveauer fundet i hjernen hos deprimerede mennesker var betydeligt lavere end for ikke-depressive patienter, i henhold til resultaterne af den undersøgelse offentliggjort i "Psykiatri Research." Dopamin er en anden biologisk kemiske hvis niveau ændres i deprimerede mennesker. Dopamin er involveret i belønning følelser relateret til ting såsom mad, sex og narkotika, ifølge "Biological Psychiatry."


  Overvejelser

  Ældre voksne er disponeret for at få depression, fordi på lidt forskellige hjerneområder omstændigheder. Konkret er mere tilbøjelige til at have hyperintensities i hjernen deprimerede ældre voksne. Hyperintesity er høj intensitet hjerneaktivitet afsløret på en MR klid scanning. Hyperintensities findes i patienter med psykiatriske sygdomme som bipolar depression, men det er også et fælles aspekt af aldring.

 • Tags:

Posts Carousel