Bin Ladens død bringer trøst, men ikke en stopper for Angst

  • In Default
  • November 18
  • 2 Views
  • 0 comments

Bin Ladens død bringer trøst, men ikke en stopper for Angst

Af Amanda Gardner
HealthDay Reporter

Mandag maj 2 (healthday News) - Den længe ventede lukningen af ​​verdens mest eftersøgte mand, 9/11 terror mastermind Osama bin Laden, kommer som en velkommen lettelse for de fleste amerikanere.

Men den smerte, den følelse af tab, byrden af ​​sorg, og nagende bekymringer vil forblive, mental-sundhedseksperter sagde mandag.

Diane Massaroli, der mistede sin mand, Michael Massaroli i angrebene World Trade Center næsten 10 år siden, fortalte CNN hun føler ", at retfærdigheden er blevet gjort. Jeg føler nogle overordnede ro, som jeg ikke har følt i 10 år. Jeg troede aldrig, det ville ske ... aldrig troet, det ville give mig en følelse af lukning. "Nu, tilføjede hun," Jeg føler mig bedre ... ligesom jeg kan starte et nyt kapitel i mit liv. "

For den bredere amerikanske offentlighed, er der også en "delvis følelse af lukning, i den forstand, at vi anerkender Osama [bin Laden] førte os i krig. Dette giver os mulighed for at sætte en stopper for at fange verdens mest eftersøgte mand, "sagde Alan Hilfer, direktør for psykologi ved Maimonides Medical Center i New York City.

Men Hilfer understregede, mennesker også indse, at terrorledere kan udskiftes, at al-Qaeda stadig udgør en meget reel trussel ", og amerikanerne er klar over at de ikke kan læne sig tilbage og slappe af. Ingen siger, at lederen af ​​dyret er skåret fra, så bæstet ikke kan leve. "

"Vi venter og foregribelse, ligesom vi har for de sidste 10 år," tilføjede han.

Det dvælende følelse af angst blev understreget mandag morgen, når det amerikanske udenrigsministerium udsendte en advarsel til amerikanere, der rejser eller bor i udlandet til at være på vagt, endda går så langt som til at fortælle amerikanerne, der er i udlandet for at blive hjemme eller i deres hoteller og ikke at samles i grupper, CNN rapporterede.

Alt dette kom som dagens overskrifter blared med nyheden om, at bin Laden var blevet dræbt søndag i en forbindelse i Pakistan af et amerikansk specialstyrker enhed, og hans krop derefter begravet på havet.

Komfort er hårdt brug siden September 11, 2001, bemærkede præsident Barack Obama i en tv-tale til nationen sent søndag aften. Han hyldede de følelsesmæssige tab, at så mange har udholdt siden 9/11 angrebene, og at de "næsten 3.000 borgere taget fra os, hvilket efterlader et gabende hul i vores hjerter."

"På nætter som denne, kan vi sige til de familier, der har mistet deres kære til Al Qaedas terror: Justice er blevet gjort," sagde han.

Men hvor meget vil bin Ladens død påvirker dem rørt dybest af tragedien?

Dr. Alan Manevitz, en familie psykiater med Lenox Hill Hospital i New York City, som også var en af ​​de første responders på 9/11, understregede, at intet helt kan slette tab den morgen.

"Det betyder ikke nødvendigvis mindske lidelser familierne," sagde han. Selv om det kan gøre dette års 10-års jubilæum service "langt mere meningsfuld ... det er en trist grund til at være glad," tilføjede han.

Stadig, som ord af bin Ladens død spredt sent søndag aften, spontane fester udbrød hele Amerika - fra World Trade Center, stedet for de værste blodbad den 11. september 2001, til portene af Det Hvide Hus, til byer og byer store og små.

"Vi har ventet længe på denne dag," Lisa Ramaci, en New Yorker, hvis mand var en freelance journalist dræbt i Irak-krigen, fortalte Associated Press tidligt mandag. "Jeg synes, det er en lettelse for New York i aften lige i den forstand, at vi havde dette 10 års frustration bare at bygge og bygning, der ønsker denne fyr døde, og nu er han, og du kan se, hvor glade folk er."

For ti år siden Dionne Layne var en mor med et lille barn, der bor i Brooklyn, hvor hun så den anden World Trade Center tårn kollaps efter terrorangrebet. . Nu bor i Stamford, Connecticut, den 44-årige tilbragte hele natten på Ground Zero med sine to børn - 11 og 9 år.

Layne sagde planlagde hun at forblive mandag med sine børn på stedet, fordi "de ikke kan få dette i en historie klasse. De skal være en del af dette. "

Mandag morgen var overskyet i Shanksville, Pa., Hvor et fly kapret af bin Ladens håndlangere styrtede ned i en mark efter passagerer kæmpet tilbage, afværge et formodet angreb på Washington, DC Et hegn-foret overse fungerer som et midlertidigt mindesmærke, indtil en permanent er bygget til United Airlines Flight 93, AP rapporteret.

"Jeg troede af Sept. 11 og de mennesker mistede," sagde Daniel Pyle, 33, af Shanksville, der stoppede på stedet, mens på vej til arbejde på en græsplæne-care selskab. "Jeg ønskede at hylde de mennesker mistede den dag. Jeg tror, ​​det bringer en lille smule af lukning. "

Dette er "vigtige nyheder for os, og for verden," sagde Gordon Filt, formand for en organisation, der repræsenterer familierne til mennesker, der døde, da Flight 93 styrtede ned. I en erklæring, Filt sagde bin Ladens død "kan ikke lindre vores smerte eller bringe tilbage vores kære," men giver mulighed "et mål for komfort," AP rapporteret.

Sent søndag, en menneskemængde begyndte at samles foran det Hvide Hus, før Obama rettet nationen om bin Ladens død. . Arlington, Va, bosiddende Marlene engelsk fortalte AP: "Det er ikke ovre, men det er en kamp, ​​der er blevet vundet, og det er en stor en."

Og på Citizens Bank Park i Philadelphia, hjem til baseball Phillies og deres berømte vocal fans, nyheden om bin Ladens død bedt publikum - på side for et spil mod New York Mets - at bryde ud i chants af "USAUSA!"

Flere oplysninger

Find ud af mere om de psykologiske konsekvenser af 9/11 angrebene på dette New York hjemmeside.

KILDER: Alan Hilfer, Ph.D., direktør, psykologi, Maimonides Medical Center, New York; Alan Manevitz, MD, familie psykiater, Lenox Hill Hospital, New York, CNN, Associated Press

Sidst opdateret: 2 MAJ 2011

Posts Carousel