Billige Prozac og Gratis Terapi Fra redningspakke? For Millioner, er det stadig en drøm


Billige Prozac og Gratis Terapi Fra redningspakke?  For Millioner, er det stadig en drøm

Af Walter Armstrong

Onsdag 7 Oktober (Health.com) - På det tidspunkt gigantiske 700 milliarder dollaren Wall Street redningen Lovforslaget blev vedtaget og underskrevet i fredags, den indeholdt en skelsættende stykke lovgivning, der bare kan forbedre-overraskelse -den kvaliteten af ​​vores liv!. Døbt den Mental Health Paritet og Addiction Equity Act, loven tvinger de fleste forsikringsselskaber planer om at tilbyde den samme dækning for psykiske problemer, som de gør for fysiske lidelser.

Ikke længere kan forsikringsselskaberne diskriminere mennesker med bipolar lidelse, siger, eller alkoholisme, ved at give færre fordele end de gør for brækkede knogler og brystkræft. Mangeårige restriktioner på mental sundhed og substans-misbrug behandling vil blive ophævet, der spænder fra højere selvrisikoen, co-betaler, og out-of-pocket udgifter til de automatiske cutoffs (typisk ved 30) til hospitalets dage og terapi sessioner.

Hårde tider, god timing
Timingen kunne ikke være bedre, selvfølgelig, med vores humør vokser mørkere dagligt sammen med de økonomiske udsigter. Men mens den finansielle redning blev vedtaget i en enkelt uge, mental sundhed paritet tog 18 år at få kritisk masse.

"Der har været en revolution i videnskaben og behandling af mental sundhed i de seneste to årtier," siger Andrew Sperling, direktør for føderale lovgivende fortalervirksomhed på National Alliance om psykisk sygdom (Nami), der hjalp skubbe regningen gennem Kongressen begynder med sit første udkast. Som bevis akkumuleret af det biologiske grundlag for sygdomme lige fra skizofreni til obsessiv-kompulsiv sygdom til afhængighed, hvilket giver mål for udviklingen af ​​effektive lægemidler, kunne lykkedes pleje industrien ikke længere berettiger styre omkostningerne ved at henvise psykiske problemer på anden klasse status .

Næste side: Hvorfor depression er ikke billig

Sider: 1 2

Posts Carousel