Billige Måltider til store familier

 • In Default
 • January 17
 • 0 Views
 • 0 comments

 • Billige Måltider til store familier  Madlavning for en stor familie betyder forbereder et budget og kostplan. Photo Credit Jack Hollingsworth / Photodisc / Getty Images
 • Finde overkommelige, nærende måltider til store familier tager omhyggelig budgetplanlægning, opmærksomhed på ernæringsmæssige oplysninger på etiketter og en smule kreativitet i køkkenet. Heldigvis er der snesevis af muligheder for madlavning store, sunde måltider på et lille budget - fra chili til Lasagne - og mange af dem er nemme at tilberede.

  Tre-Bean Chili  Billige Måltider til store familier  Bean-baserede chili er en billig måltid fyldt med fiber og protein. Photo Credit Jupiterimages / Stockbyte / Getty Images

  Chili er en klassisk, hjertelig fad, der giver rigelig fiber og protein fra bønner og grøntsager. Start med en base af tre bønner, såsom røde kidneybønner, sorte bønner og garbanzo bønner, i lige store portioner. Tilføj i en blanding af dit valg af grøntsager; majs, selleri og gulerødder er økonomisk muligheder. For smag, overveje at tilføje et par stænk af varm sauce eller et fed hvidløg, som er både relativt billig. Afhængigt af dine proportioner, skal du ender med 1-kop portioner, der har mere end 15 gram protein og 2 gram fibre hver.


  Masser af Lasagne

  Lasagne er en bedragerisk let pastaret, der kan brødføde en menneskemængde, selvom det tager noget tid at forberede. Lasagne nudler, tomat sauce, ricotta ost og kogte jorden kød er de centrale ingredienser til denne skål. Ricotta ost og hakket kød er de dyreste poster i denne liste, men hverken bør kompromittere en begrænset budget. Med tomatsauce og kød, fadet er rig på vitamin A og protein.


  Morgenmad til middag  Billige Måltider til store familier  En traditionel morgenmad med æg og toast er nærende og billig som en middag indstilling. Photo Credit Stockbyte / Stockbyte / Getty Images

  En anden mulighed for store familier involverer madlavning traditionel morgenmad fødevarer til middag. Æg er billige i de fleste steder, og brød varierer i pris, men grundlæggende typer som skiver hel-hvede er billige. Regn med to æg og to skiver brød til hver person, med en side skål af frugt, såsom bananer eller appelsiner. To æg giver 12 gram protein, og de fleste frugter er fyldt med fibre, vitamin C og B-vitaminer. Selv hvis du tilføjer grøntsager og krydderier til æggene, måltidet er omkostningseffektiv og let at forberede sig til en stor menneskemængde.


  Kylling og Ris

  At købe kylling i løs vægt gør det billigt, især hvis du drage fordel af salget, og ris er allerede meget billigt i de fleste områder. Madlavning ris og kylling sammen er en skalerbar opskrift perfekt til næsten enhver størrelse familie, og det giver en påfyldning balance mellem kulhydrater og protein. Kast i sauteed grøntsager som løg, selleri eller svampe for ekstra vitaminer, mineraler og antioxidanter til en ubetydelig ekstra udgift per portion.

 • Tags:

Posts Carousel