Beyond Bread: 6 måder at spise Peanut og andre Nut Butters

 • In Default
 • August 11
 • 11 Views
 • 0 comments

 • Beyond Bread: 6 måder at spise Peanut og andre Nut Butters
  Peanut Butter på brød er Universal, Easy og Oh So Yummy Kreditering Brand X Pictures / Brand X Pictures / Getty Images
 • Oversigt

  Det er ikke underligt, at fitness fanatikere er normalt peanut butter djævel - i modsætning til æg, kød eller bønner, behøver du ikke at fyre op for brændeovnen for at få alle de nøddeagtig protein og gut-påfyldning fedtstoffer jordnøddesmør giver. Bare pop toppen, snup en ske, og du vokser muskler, mens de kæmper fedt.

  Men blot ved hjælp af jordnøddesmør eller en anden møtrik smør som en spredning eller smoothies sælger det kort. Denne lækre ting kan anvendes til at gøre søde morgenmad sødere, noodle retter creamier og grøntsager protein-pakket. Seks strategier hjælpe dig til at tilføje jordnøddesmør ved hvert måltid for mere smag og god fedt.  Sådan Gør din egen Low-Fat Peanut Butter

  Peanuts Vs. Peanut Butter i en Diabetic Diet

  Er Hærdet Peanut Butter Har Trans Fat?

  Hvad er en sund Portionsstørrelse af Peanut Butter?

  En sund morgenmad med Peanut Butter

  Hvordan Peanut Butter hjælper dig Burn Fat

  Er Peanut Butter & Banana Sandwiches Sund?

  Hvordan laver Hjemmelavet Peanut Butter der smager godt

  Er JIF Peanut Butter Sund?

  Soy Nut Butter vs. Peanut Butter

  Sunde måder at spise Peanut Butter

  Sunde Peanut Butter Snacks

  Er Peanut Butter & Jelly Sandwiches Sund?

  Er Peanut Butter sundt for Kids?

  Kan du en Eat Peanut Butter Sandwich som Meal Replacement for arbejder ud?

  13 Typer af Nut og Seed Butters og deres fordele (Plus, vores toptilbud!)

  Der er en masse lækre, nærende måder at bruge jordnøddesmør i køkkenet udover at sprede det på brød. Det er en stor erstatning for smør, fløde eller sukker i masser af situationer.

  Lee Zalben, grundlægger og præsident for Peanut Butter & Co.

  Lav en Grab-and-Go Snack: Peanut Butter Granola og Granola Bars

  Peanut butter er fantastisk til at binde fødevarer sammen, ifølge mad skribent Phoebe Lapine, og det kan bruges til at skabe sej, no-bage granola barer eller sprøde, bagte dem.

  For at gøre begge typer af granola bar, blandes sammen:

  1 1/4 kopper sprøde ris korn

  1 1/3 kopper havregryn

  1/4 kop blancheret, snittede mandler

  1/3 kop jordnøddesmør

  1/3 kop olie

  1/4 kop honning

  1/4 kop brun sukker

  For sprøde barer, bages ved 350 F i fem minutter i en firkantet gryde, derefter slice.

  For en smuldrende, taske-ready granola, mad blogger Julie Fagan blander 2 spsk jordnøddesmør med 2 spsk honning og mikrobølger det i omkring 20 sekunder, indtil det smelter. Hun rører i 1/4 tsk hver af kanel og vanille ekstrakt, så tilføjer 1 kop havre, omrøring indtil de er belagt. Hun spreder blandingen på et bagepapir sprøjtes med nonstick madlavning spray og bager det ved 325 F i otte minutter. Endelig gør hun det køle indtil det har, at granola stykket.

  På Morgenmad: Byt det for sirup og smør

  Havregryn er allerede en stick-til-din-ribben dagligt syn i sundt vægttab, fyldt med fibre og fuldkorn, der holder dig fuld. For yderligere at afværge mellemmåltider i løbet af dagen, give det PB-and-J behandling, foreslog Lee Zalben, grundlægger og præsident for Peanut Butter & Co.

  "Det er en fantastisk erstatning for smør, fløde eller sukker i masser af situationer," sagde han. Udover at bruge det i havregryn, Zalben foreslog at tilføje en klump til pandekagedej. "Tilføj en scoop af vores kanel rosin swirl jordnøddesmør og nogle hakkede æbler, og almindelig pandekager bliver slags kanel rosin æble æbleskiver."

  Jordnøddesmør eller anden møtrik Butters kan endda fungere som et bytte for sirup. Julie Fagan, maden blogger bag Peanut Butter Fingers, sagde hun kan lide at bruge dem til nem fyldte franske toast. For at gøre det, så lad to skiver fransk toast køle lidt, så slather peanut eller mandel smør mellem skiverne og top med skivede bananer, jordbær eller anden frugt.

  Ved Frokost: Pep Up PB & J ... eller prøv en Peanut Butter Pizza

  Reducer sukker og tilføje ekstra protein til PB & J med ricotta. Ifølge Fagan: "Det er en af ​​mine foretrukne sandwich til at pakke Smash hindbær eller nogen form for frisk frugt, kombinere det med ricotta ost, og sætte det på brød med jordnøddesmør.".

  Eller, sagde hun, gør det endnu mere interessant og indarbejde grøntsager, krydderier og thailandske smag for at skabe en jordnøddesmør pizza. Fyld blot en pizza skorpe med jordnøddesmør, ost og grøntsager almindeligvis anvendes i thailandsk madlavning: bønnespirer, gulerødder, forårsløg, broccoli og chili peber.

  Ved Middag: Kjole salat, marinere kød og sauce nudler og ris  Beyond Bread: 6 måder at spise Peanut og andre Nut Butters
  Tilføj jordnøddesmør til din madlavning til lidt af asiatisk smag. Photo Credit Jupiterimages / Comstock / Getty Images

  "Peanuts og jordnøddesmør er blevet brugt i asiatiske og østlige madlavning i århundreder," Zalben sagde. Som sådan, varme - især rødt chili smag - fungerer godt med jordnøddesmør i enhver sammenhæng.

  For en chili / jordnøddesmør sauce, der fungerer over kylling, nudler eller ris, foreslog han at kombinere en skefuld peanut eller cashew smør med nogle chili pasta eller pulver og lidt vegetabilsk olie til at tynde ud i blandingen.

  En anden ingrediens, der fungerer godt: kokos. Zalben foreslog at blande lys kokosmælk med nogle jordnøddesmør i en ris komfur til indonesisk-inspirerede ris.

  For en peanut vinaigrette, der gør salater cremet eller arbejder som marinade eller sauce til kød, blande nogle jordnøddesmør med eddike og lidt vand, foreslog Phoebe Lapine, en af ​​forfatterne til "i det lille køkken: 100 opskrifter fra vores År for Madlavning i den virkelige verden. "

  "Fordi møtrik smørfedt har naturlige fedtstoffer, kan du tynde dem uden at bruge olie," sagde hun. Lapine foretrukne brug for jordnøddesmør, er dog den BGSK Peanut Sauce fra hendes hjemmeside, Big Girls lille køkken.

  Ingredienserne er:

  4 spsk frisk ingefær, hakket

  3 fed hvidløg, hakket

  2/3 kop sukker

  2 tsk chile pasta

  1 1/2 kopper glat jordnøddesmør, helst naturlige

  2/3 kop sojasovs

  1/3 kop Worcestershire sauce

  1/4 kop ris vineddike

  1/4 kop sesamolie

  1 kop vand

  Grønne dele af hakkede forårsløg eller julienne-cut agurker til servering

  Behandle ingefær og hvidløg i foodprocessor indtil glat. Tilsæt sukker for at gøre det glattere. Tilsæt de øvrige ingredienser, undtagen vand og scallions eller agurker, og processen indtil glat. Tilsæt vand. Hvis din foodprocessor er lille, kan du nødt til at gøre dette i to portioner. Sæt blandingen til side i mindst en time for at lade smag smelte eller opbevares i køleskab natten over. Serveres med udon nudler, ris eller kød.

 • Tags:

Posts Carousel