Bestræbelserne på at forbedre forskningen på Børne Narkotika afdrage: Anmeld

  • In Default
  • January 14
  • 1 Views
  • 0 comments

Bestræbelserne på at forbedre forskningen på Børne Narkotika afdrage: Anmeld

Onsdag 29 Feb (healthday News) - Føderale love, der kræver medicinsk virksomheder til at foretage pædiatriske undersøgelser narkotika har hjulpet vejlede om, hvorvidt det er sikkert eller effektivt for børn at bruge visse medikamenter, finder en ny rapport USA.

Institute of Medicine (IOM) rapporten bemærkes dog, at der stadig ikke er nok data om brugen af ​​narkotika i nyfødte eller de langsigtede virkninger af lægemidler på børn generelt. IOM, en del af de nationale akademier, er en uafhængig, non-profit organisation, der giver råd til amerikanske politikere, sundhedspersonale, industrien og offentligheden.

Kongressen har forsøgt at øge antallet af pædiatriske undersøgelser af medicin med tidens to love: Best Pharmaceuticals for Børn Act, som tilbyder virksomheder økonomiske incitamenter til at gennemføre undersøgelserne; og Pediatric Research Equity Act, som kræver pædiatriske undersøgelser i specifikke situationer.

Ved gennemgangen af ​​disse love, som er forfaldne til reauthorization i år, fandt IOM udvalget, at begge love har haft en positiv effekt på brugen af ​​medicin til børn. Udvalget bemærkede dog, at de love, kunne være mere effektiv, hvis den amerikanske Food and Drug Administration anvendt sine beføjelser til at kræve, at narkotika beslutningstagere foretage langsigtede opfølgende undersøgelser efter produkter er blevet godkendt til salg.

Langsigtede undersøgelser er især vigtigt for unge patienter, fordi børns krop og sind ikke er fuldt udviklede, og de kunne tage medicin for kroniske tilstande i løbet af mange år, rapporten angivet. IOM Udvalget tilføjede, at nyfødte er også mere sårbare over for bivirkninger af medicin.

Rapporten, udgivet 29 februar, konkluderede, at Kongressen og FDA kunne træde til for at forbedre forskningen på disse områder og tvinge stof fabrikanter til at foretage rettidig langtidsstudier på risikoen for medicin blandt børn eller ansigt sanktioner. Dette kan være nødvendigt, at rapportens forfattere foreslået i en pressemeddelelse fra National Academy of Sciences, fordi udføre forskning på børn er vanskeligere og ofte giver mindre lukrative resultater end undersøgelser med voksne.

Flere oplysninger

Den Nemours Foundation har mere om at forstå medicin.

- Mary Elizabeth Dallas

KILDE: National Academy of Sciences, pressemeddelelse, 29 Februar, 2012

Sidst opdateret: 29 FEB 2012

Posts Carousel