Bennigan Ernæringsmæssige værdier

 • In Default
 • January 9
 • 2 Views
 • 0 comments

 • Bennigan Ernæringsmæssige værdier  Bennigan Ernæringsmæssige værdier Kreditering Jupiterimages / Goodshoot / Getty Images
 • Bennigan løfter "amerikansk billetpris og irske gæstfrihed", men du kan også forvente en heaping servering af fedt og kalorier serveret på siden. Ikke overraskende, på en restaurant kæde, hvor selv den broccoli er stegt med bacon og ost, Bennigan gør ingen forstillelse om dens hovedsagelig fedt lastet menu. Selvom du ikke vil finde helsekost på menuen, et par valg er ernæringsmæssigt klogere end resten.

  Identifikation

  Bennigan er en irsk værtshus-stil kæde restaurant med lokationer i 13 lande samt 10 andre lande, som af 2010. Kæden tilstedeværelse er mindsket betydeligt i de seneste år. Som en del af en 2008 Kapitel 7 konkurs arkivering, kæden lukke alle sine virksomhedsejede steder, men Bennigan brand lever videre gennem franchise. Typiske Bennigan billetpris omfatter burgere, sandwich, store salater og "PubPourium Foretrukne" såsom pot stege, strimler bøf og fisk og chips. Bennigan også har en fuld dessert og drikke menu.


  Egenskaber

  De fleste Bennigan menupunkter er høj i fedt, kulhydrater og kalorier. Den populære Monte Cristo, en voldsramte og stegt kalkun og ost sandwich, indeholder 643 kalorier, 18,8 g fedt og 92,3 g kulhydrater, ifølge MyPlate. Reuben sandwich, som indeholder corned beef, schweizisk ost og Thousand Island dressing, packs i en endnu tungere 970 kalorier, 37 g fedt og 102 g kulhydrater. De fleste salater er ingen undtagelse. Spinat kylling salat, for eksempel, indeholder 428 kalorier, 18,9 g fedt og 25,4 g kulhydrater.


  Sunde valg

  Et par relativt lavt fedtindhold poster lure blandt de stegte og ost-dækket optioner på Bennigan menu. Tyrkiet O'Toole, en kalkun sandwich med schweizerost og honning Dijon, stadig packs 505 kalorier, men kun 9 g fedt. Bennigan også byder på en grillet laks skål - enten almindelig eller grill-glaseret - og laks er en kilde til sunde fedtstoffer. Blandt de salater, din bedste chance er at apple pecan salat, en blanding af grønne, pekannødder, æbler, tørrede tranebær og blå ost smuldrer.


  Effekter

  Baseret på en 2.000 kalorie per dag kost, nogle Bennigan entrees, ligesom Reuben, indeholder omkring halvdelen af ​​kalorier du bør indtage på en dag, og næsten 60 procent af det fedt, du bør forbruger på én dag. Tilføj en side af fries, en appetitvækker, såsom bacon cheeseburger chips, en kop kartoffel suppe eller en brownie bund cirkel til dessert, og du vil nemt overstige, hvad du skal spise i en hel dag i et møde. Bennigan erkender selv, at det henvender sig til folks "skyldig fornøjelser," ikke kalorieindhold tællere.


  Overvejelser

  Hvis du har en svaghed for Bennigan og ønsker at forkæle lejlighedsvis, der er måder at mindske virkningen på din kost. Med salater, kan du bede om dressing på siden eller bestille den med mindre ost. Bennigan giver dig mulighed for at anmode om hvede boller med sine burgere i stedet for hvidt; du også kan erstatte en veggie patty eller grillet kyllingebryst for oksekød. Uanset din menu valg, kan du bede om en doggie taske op foran og planlægger at splitte din parabol i to måltider.

 • Tags:

Posts Carousel