Ben er Itchy & rød Efter Running


 • Ben er Itchy & rød Efter Running



  Kløende ben efter løb kan skyldes en allergisk reaktion. Photo Credit Stockbyte / Stockbyte / Getty Images
 • Oplever kløende, røde ben efter løb kan forårsage ubehag og måske tvinge dig til at indskrænke en træning. Vejrforhold, allergiske reaktioner og endda det tøj, du under kørslen kan alle forårsage kløe og rødme af benene. Heldigvis de fleste ben kløe og rødme kan behandles med hjemmeplejen eller medicin og forebygges med ændringer i motion rutiner.

  Årsager

  I nogle løbere, ben kløe og rødme efter en løbetur resultater fra kroppens immunsystem overreagerer til stigningen i basal kropstemperatur under træning. En allergisk reaktion på en giftig plante, såsom Poison Ivy, et insekt bid eller brod; det bruges til at hvidvaske de løbende tøj vaskemiddel; eller strukturen af ​​de løbende bukser kan forårsage dine ben til at kradse og ser røde efter at have kørt. En allergisk reaktion på en fødevare, som du spiste før løb kan også forårsage rødme og kløe i huden. Kører i ekstrem varme kan forårsage benene til at føle kløende og ser rødt, da dåsen kører i stærkt sollys med bare ben.


  Advarsel

  Hvis dit ben kløe og rødme er ledsaget af symptomer på anafylaksi, herunder åndedrætsbesvær, hævelse af læber eller hals, besvimelse, svimmelhed, mental forvirring, en racing hjerteslag eller opkastning, disse er tegn på en alvorlig allergisk reaktion, der kræver akut medicinsk pleje. Mens vi venter på evaluering, foreslår Mayo Clinic hjemmeside løsne eventuelle klæder omkring brystet og benene, ligger ned med benene hævet over hovedet og administrere indholdet af en adrenalin pen eller tage en antihistamin pille.


  Behandlinger

  For benet kløe og rødme efter at have kørt, at resultaterne fra et insekt bid eller brod, gå indendørs væk fra flere insekter og fjern stinger, hvis det stadig er i dit ben, rådgiver Mayo Clinic hjemmeside. Hold en kold komprimere over området for at reducere kløe og hævelse og anvende en hydrocortison gel, Kalamin lotion eller pasta fremstillet med tre dele bagepulver til en del vand til benet så ofte som nødvendigt til lindring. Hvis disse hjemmepleje strategier ikke lindre din kløe og rødme, dermatologer ofte anbefale at tage en antihistamin til at behandle symptomerne. Svære tilfælde af benet kløe efter kører kan kræve behandling med en indsprøjtning af adrenalin af en læge.


  Forebyggelse

  Holde en log over, når kløe indgår, og de forhold som placering, hvor kørende fandt sted, hvad tøj, du havde, hvad vejret var ligesom, og hvad du spiste før løb kan hjælpe med at registrere et mønster til kløe og hjælpe dine bestræbelser på at forhindre disse symptomer . Tage en antihistamin før kørende kan hjælpe med at forhindre kløe og rødme i benene. Før du kører udendørs i de varmere måneder, overveje at anvende en insektmiddel til huden, før du kører, for at hjælpe med at afskrække insekter fra bidende benene og forårsager kløe. For løbere med en følsomhed over for visse stoffer, iført bomuld jogging bukser eller vælger bomuld shorts i stedet for bukser kan hjælpe med at reducere hudirritationer fra stof.

 • Tags:

Posts Carousel