Bedste naturlige kosttilskud til Bipolar & Personality Disorders

 • In Default
 • December 9
 • 7 Views
 • 0 comments

 • Bedste naturlige kosttilskud til Bipolar & Personality Disorders  Kosttilskud kan hjælpe visse psykologiske forhold, men mange er stadig forsket i deres effektivitet. Photo Credit blå hjerne billede af John Sfondilias fra Fotolia.com
 • Bipolære og personlighedsforstyrrelser er psykologiske forhold, der kan resultere i humørsvingninger vekslende mellem alvorlig depression og eufori, emotionel detachement, ændringer i opfattelsen, aggression, mistro og mistillid til andre, og impulsiv adfærd. Traditionel behandling indebærer medicinering, psykoterapi, uddannelse eller støtte grupper og i nogle tilfælde hospitalsindlæggelse eller boligprogrammer. Forskere fra Global Neuroscience Initiative Foundation offentliggjort en artikel i 2008 i "Nutrition Journal" og rapporterede, at patienter med psykiske lidelser ofte er mangelfuld i visse næringsstoffer, og tilskud kan bidrage til at afhjælpe symptomerne. Ifølge Mayo Clinic, er en masse ikke kendt om alternative behandlinger og kosttilskud for bipolære og personlighedsforstyrrelser, men nogle synes at have positive resultater.


  Omega-3 fedtsyrer

  Bipolar lidelse synes at være mindre almindelig i områder, hvor folk spiser kost rig på omega-3 fedtsyrer fra fisk, ifølge Mayo Clinic. Den "Nutrition Journal" artikel forklarer, at omega-3 fedtsyrer anvendes af hjernen til at sende signaler relateret til tænkning, humør og følelser. Forskere fra Storbritannien offentliggjorde en artikel i 2005 i "Drugs", som rapporteret betydningen af ​​eicosapentaensyre (EPA) og docosahexaensyre (DHA) omega-3 fedtsyrer til centralnervesystemet funktion, og også, at nuværende beviser understøtter brugen af omega-3 fedtsyrer til behandling af depression og skizofreni.


  Aminosyrer

  5-hydroxytryptophan (5-HTP) og S-adenosyl-L-methionin (SAMe) er aminosyrer menes at reducere symptomer på depression og bipolar lidelse, ifølge Mayo Clinic og University of Maryland Medical Center (UMMC). SAMe hjælper hjernefunktion og kan bidrage mild til moderat depression ved at øge produktionen af ​​dopamin, en neurotransmitter, der regulerer humør. 5-HTP er en forløber for serotonin, en neurotransmitter, der beroliger og kan arbejde som et antidepressivt middel. Den UMMC advarer om, at kombinere 5-HTP med antidepressiva kan føre til faretruende høje niveauer af serotonin og bør ikke tages uden lægeligt tilsyn.


  Perikon

  Perikon er en urt, der kan hjælpe med mild til moderat depression, ifølge Mayo Clinic og National Center for komplementær og alternativ medicin (NCCAM). Den UMMC siger, at perikum kan have færre bivirkninger end antidepressiva, men kan tage 4 til 6 uger til at have en effekt. Perikum er ikke for svær depression og kan interagere med antidepressiva og andre medikamenter, så det er bedst at tjekke med en læge, før supplere.


  Yderligere naturlige kosttilskud

  Andre kosttilskud, der kan have en positiv effekt på bipolar og andre personlighedsforstyrrelser omfatter kinesiske urter, ginko biloba og baldrian. Til dato er den succes, disse kosttilskud baseret på anekdotiske oplysninger og er ikke bekræftet af videnskabelige undersøgelser. Den UMMC tilråder, at urter er generelt sikkert, men en læge bør altid høres forud for start eventuelle alternative eller supplerende behandlinger.

 • Tags:

Posts Carousel