Bedste livsstilsændringer at holde mig sund

 • In Default
 • August 17
 • 5 Views
 • 0 comments

 • Bedste livsstilsændringer at holde mig sund

  George Doyle / Stockbyte / Getty Images

  Fyldt med dyrebare øjeblikke, beskidte bleer og søvnløse nætter, kan de første par måneder af forældreskab være både spændende og udmattende. Oven i alt dette, nye mødre er også bekymrede over at miste graviditet vægt og få fysisk fit hurtigst muligt - og med god grund. "Du kan ikke give dit barn 100 procent, hvis du ikke selv er 100 procent," siger Dr. J. Shah, medicinsk direktør på Amari Medicinsk i Scarsdale, New York. Lad ikke længslen efter din pre-barn krop tilføje endnu mere stress til dit liv. Med et par enkle tips, livsstilsændringer og tålmodighed, kan du få din trim, sund og energisk krop tilbage igen.

  Bedste livsstilsændringer at holde mig sund


  Pixland / Pixland / Getty Images

  Få en tidlig start

  Selvom det er lettere at genvinde din pre-baby, krop, hvis du udnyttet hele din graviditet, er det også nyttigt at inkorporere små, lette træning ind i din rutine næsten umiddelbart efter fødslen. Hvis din graviditet og fødsel var komplikationer-fri - og hvis du er blevet godkendt af en sundhedsperson - kan du øge aktiviteten i de første par dage efter fødslen. Gør åndedrætsøvelser, udføre lav intensitet aerob træning eller udføre øvelser i din seng, siger Dr. Scott Weiss, en fysioterapeut og ejer af Bodhizone Fysioterapi og Wellness i New York City. "Forskningen siger, at jo hurtigere du er op og bevæger sig, jo bedre du er," siger han.

  Bedste Øvelser ved trimester

  Bedste livsstilsændringer at holde mig sund

  George Doyle / Stockbyte / Getty Images

  Start Langsom og Build Up

  Når du er sikker på der er ingen dvælende komplikationer fra din levering, licens fysioterapeut Dr. Scott Weiss siger, at du kan begynde at langsomt øge din træning niveauer omkring to hele uger efter fødslen. Sats på at gå, strække, akvatisk hydroterapi og andre øvelser, som vil styrke musklerne for cirka 30 minutter om dagen i segmenter af 5 til 10 minutter, tyder J. Shah, MD Når intensivere træning dog - især i de uger og måneder direkte efter leveringen - være opmærksom på, at samlinger kan være mere fleksibel på grund af graviditet hormoner. "Vær forsigtig med nogen større jumping eller kører på stenede veje, fordi leddene er afslappede," Weiss advarer.

  Hvor Olympian Alysia Montano Boede Fit under graviditeten

  Bedste livsstilsændringer at holde mig sund

  Thinkstock / Comstock / Getty Images

  Styrk dine fødder og overkrop

  Selvom mange nye moms er optaget af skulptur deres ben og mave, og slippe fedt at genvinde deres pre-barn krop, er det afgørende at være opmærksom på både fødder og de øverste kroppens muskler, også siger Dr. Scott Weiss, en licenseret fysisk terapeut. "Du får 17 til 32 pounds i gennemsnit, og det er sådan en øget belastning for ikke kun leddene i kroppen, men den del, der rører jorden," siger han. Fleksibilitet og styrke øvelser, der fokuserer på fødderne - såsom kalv strækninger eller balancere på en fod - kan hjælpe dem genvinde deres bue og styrke. Overkroppen træning bør indarbejdes i din rutine, også, da "der er så meget at bære og holde og løft," siger Weiss.

  12 Nemt, Anytime Flytter til at styrke din fødder og ankler

  Bedste livsstilsændringer at holde mig sund

  George Doyle / Stockbyte / Getty Images

  Overdriv ikke

  Under træning og være aktiv er nødvendige skridt til at genvinde din post-barn krop, sundhed og energi niveau, bør nye mødre ikke presse sig selv for hårdt eller hurtigt, når det kommer til deres træning rutine. Dr. Michelle Kelly, klinisk assistent professor ved Villanova University College of Nursing, siger, det er vigtigt at være på udkig efter tegn på overskydende blødning eller træthed med motion, da disse kan være advarsler, du lægger for meget fysisk stress på din organ. "Kontakt din læge, hvis du oplever nogen stigning i blødning, smerter eller træthed ude af proportion med din aktivitet," siger hun.

  Bedste øvelser Indlæg Baby

  Bedste livsstilsændringer at holde mig sund

  Stockbyte / Stockbyte / Getty Images

  Fokus på en sund og afbalanceret kost

  Motion er afgørende, når du foretager ændringer for at komme tilbage i form efter at have en baby, men ernæring spiller lige så stor en rolle i at skabe et sundt legeme, der er fuld af energi. Cutting kalorier drastisk eller går på et nedbrud kost kan være usikre for både dig og din baby, siger Dr. J. Shah, MD og tilføjer, at nye mødre bør aldrig springe måltider. I stedet vælger en fedtfattig kost med masser af frugt og grøntsager, som også indeholder en sund mængde magert proteiner, siger han. "Bo væk fra fastfood, holde sig væk fra high-kulhydrat kost," siger Shah. "Og selvfølgelig gå langsomt, skal du ikke forsøge at haste det. Hvis du mister two pounds en uge, være tilfreds med det. "

  Bedste mad valg at få din krop tilbage

  Bedste livsstilsændringer at holde mig sund

  Stockbyte / Stockbyte / Getty Images

  Hold Hormoner In Line

  Efter fødslen, er det almindeligt, at en kvindes hormoner til at komme ud af whack, uanset om det er insulinfølsomheden eller komplikationer med sin skjoldbruskkirtel. Disse hormonelle ubalancer kan forårsage vægtstigning, træthed, humørsvingninger og mere, siger Dr. J. Shah, MD "Prøv at finde dine hormonniveauer - især skjoldbruskkirtlen, insulin og kønshormoner - og balance dem, hvis de er slukket," siger han. "Hvis du ikke gør dette, kan du blive frustreret, at du ikke tabe sig og vil miste motivationen." Din læge kan bestille en fuld blod panel til at identificere hormonniveauer og uregelmæssigheder, så du kan få dem tilbage på sporet.

  Graviditet hormoner Efter en Baby

  Bedste livsstilsændringer at holde mig sund


  Jupiterimages / Stockbyte / Getty Images

  Check ind med din læge

  Selvom du og din baby vil være at besøge lægen regelmæssigt i din postpartum dage, det er smart at få en fuldstændig fysisk eksamen i ugerne efter levering for at være sikker dit helbred er på sporet, siger Dr. Scott Weiss, en licenseret fysioterapeut. "Sørg for, at tingene ikke kun føle tilbage til normal, men - baseret på dit blod kemi - er tilbage til det normale," siger han. Få en ren sundhedsattest kan være en reel tillid booster, også Weiss siger, som du vil føle sig bedre om motion og blive forsikret om, at du er på vej til at genoprette din pre-graviditet selv.

  Spørgsmål Jeg bør spørge lægen

  Bedste livsstilsændringer at holde mig sund


  Comstock Images / Stockbyte / Getty Images

  Få nogle Shut-Eye

  Mange nye mødre er forberedt til nætter Tradewinds babyer og lidt søvn, men at få en passende mængde hvile er altafgørende for følelse energi, stabilisere dit humør og komme tilbage i form. Dr. J. Shah, MD, siger nye mødre bør forsøge at få mindst syv timers søvn hver nat, hvis det er muligt, og foreslår napping mens deres baby-lur. "Søvnmangel kan forstyrre hormonbalancen og gøre dig vinde vægt," siger han og bemærker dog, at en fuld nattesøvn kan være svært at nå, hvis dit barn vågner ofte. "Hvis det er muligt, få hjælp fra barnets far til sutteflaske baby om natten," siger Shah.

  Sleep Strategier for New Moms

  Bedste livsstilsændringer at holde mig sund

  IT Stock Free / Polka Dot / Getty Images

  Amme din baby

  For nye mødre, kan amning ikke kun være en enkel måde at bruge tid og obligation med din baby, men er også en stor ikke-øvelse metode til at komme tilbage i form efter graviditet, siger Dr. Michelle Kelly, Ph.D. "Amning vil hjælpe med post-graviditet vægttab og hjælper livmoderen vende tilbage til sin præ-graviditet tone," siger hun. Når ammer dog være sikker på at give din krop og baby de ekstra næringsstoffer de har brug for. Kelly siger, det er bedst at tilføje en ekstra 400 til 500 kalorier hver dag for at støtte amning. "Disse ekstra kalorier bør komme fra sunde proteiner, frugt og grøntsager," siger hun.

  Bedste mad valg for Sygepleje Moms

  Bedste livsstilsændringer at holde mig sund

  Alliance / iStock / Getty Images

  Pleje til hår og negle

  Med så meget på deres sind, mange nye mødre glemmer, at deres hår og negle kan lide under og efter graviditeten, så det er vigtigt at drage omsorg for dem i de dage og uger efter fødslen, siger Dr. Susan Stuart, hudlæge på La Jolla Dermatology i San Diego. Faldende østrogenniveau efter levering kan forårsage hårtab, og negle kan blive skør og vokser langsomt under og efter graviditeten, siger hun. Forynge din hår og negle ved hjælp af blide shampoo, begrænser kæmning, børstning, farvning og føntørring hår og undgå akryl eller kunstige negle. "Hvis du følger disse råd, kan du begynde at se synlige ændringer i udseendet af dit hår og negle inden for få uger af fødslen," siger Stuart.

  Sådan får sundt hår, hud & Nails

  Bedste livsstilsændringer at holde mig sund


  Jupiterimages / BananaStock / Getty Images

  Forvent resultater, men Rationelt

  En kombination af god søvn, motion, sund kost og afbalancerede hormoner skal hjælpe nye mødre kickstart deres bestræbelser på at komme tilbage til deres pre-barn form og sundhed, men det er vigtigt at indse, at resultaterne kan komme langsomt, med mange kvinder ikke helt at komme tilbage til deres pre-preganancy selv indtil næsten et år efter fødslen, siger Dr. J. Shah, MD Snarere end at slå dig op, når du ikke miste 15 pounds inden for de første par måneder, koncentrere sig om de positive ændringer i den måde, du føler eller ser. "Fokus bør være på montering tilbage i før-graviditet tøj - tabe fedt fra kroppen - og ikke vægten på skalaen," Shah bemærker.

  12 måder at bygge en Bond med din baby

  Hvad tror du?

  Er du en ny mor? Hvad gør du for at holde sig sund og komme tilbage i form? Har du med succes fået din pre-barn krop tilbage? Hvad gjorde du? Hvis du er en "veteran mor," dele dine råd og historier med resten af ​​fællesskabet i kommentarerne nedenfor for at hjælpe med at støtte andre mødre!

  10 Steder at se / bede om støtte  Kan du motionerer din første måned af graviditeten?

  10 måder til at hjælpe mig

  Øvelser at tabe fedt 3 måneder efter graviditet

  14-dages Scarsdale Diet

  Om at miste Baby Vægt

  Simple Detox Methods

  lex velkommen til blog

  Workout Planer for dit Butt efter graviditet

  10 Simple Fitness Tips At Work

  40 Winks, eller mindst et Cat Nap

  Hvordan laver Moms Feel Better

  Gode ​​måder at tabe & Få Abs for Teen Piger

  10 Steder at se / bede om støtte

  Hvordan skal man behandle rygsmerter som følge af Holding din baby

  Længde af tid til at tabe opnået under graviditet

  De bedste øvelser til at slippe af Baby Fat

 • Tags:

Posts Carousel