Bedre end Botox? Hvordan en ny behandling nixed My Rynker

  • In Default
  • April 6
  • 11 Views
  • 0 comments

Bedre end Botox?  Hvordan en ny behandling nixed My Rynker

Før

Sikker på, du er fortrolig med Botox, men har du hørt om Dysport, den nyligt godkendte injicerbare rynke behandling? Tja, det er en instant anti-ager. Hvordan ved jeg, det gør du se yngre? Jeg har for nylig fået Dysport injektioner fra Neil Sadick, MD, en hudlæge i New York City.

Heres hvorfor jeg gjorde det: Lige efter min 30th fødselsdag, bemærkede jeg en lodret fure mellem mine øjenbryn, der forblev sat om jeg smilede eller vred. Kort efter, inden for en frist på en uge, jeg havde flere fremmede stoppe mig på fortovet for at sige, "Smile!" (Gotta elsker disse stumpe newyorkere.) Efter hver af disse bemærkninger, Id tænker jeg, jeg er happy- ved ikke jeg ser det? Så Id mærke min refleksion i et vindue, og se, at, nej, i virkeligheden, jeg ikke kiggede glad. Jeg kiggede gal på verden.

Bedre end Botox?  Hvordan en ny behandling nixed My Rynker

Efter

At være en generelt glad, afslappet person, besluttede jeg Id gerne se det. Så sidste forår, jeg spurgte min hudlæge om Dysport, den injicerbare rynke behandling, "fryser" muskler, så de ikke kan foretage de ufrivillige sammentrækninger, der fører til rynker og i mit tilfælde, en permanent pissed udtryk. Ligesom Botox, er Dysport fremstillet af en modificeret version af botulinum-toksin, som inhiberer facial muskelsammentrækninger. Og ifølge Dr. Sadick, det synes at træde i kraft hurtigere end Botox og sidst en lille smule længere. Siden dens blevet anvendt sikkert i Europa i år, jeg regnede Id give det en chance.

Det tog Dr. Sadick omkring fem minutter til at administrere behandlingen, og det var absolut smertefrit. Den næste morgen, jeg efficient virkelig i stand til at hæve eller fure mine øjenbryn, som freaked mig lidt ud. Men tre dage senere, behandlingen syntes at bosætte sig i, og jeg var i stand til at gøre normale (hvis en smule afdæmpet) ansigtsudtryk. Utroligt, men min pande rynker og at nasty lodret krølle var forsvundet. Jeg kiggede glad og afslappet, og interessant, følte jeg mere afslappet. Jeg fandt også spændingshovedpine jeg brugte til at komme om eftermiddagen (sandsynligvis anlagt den ved at stirre på små typer på en computerskærm) havde stoppet. En uventet bonus!

Nu er det blevet 10 uger siden min Dysport behandling, og jeg er begejstret for resultaterne. Hvis jeg stirrer intenst på mig selv, kan jeg se, at den lodrette linje er begyndt at krybe langsomt tilbage på mit ansigt, men dens stadig en million gange bedre end det var. Som for min pande? Det er fortsat forstår line gratis.

Posts Carousel