Barramundi Ernæring Information

 • In Default
 • March 8
 • 14 Views
 • 0 comments

 • Barramundi Ernæring Information  Brug barramundi som erstatning for havaborre i opskrifter. Photo Credit Jupiterimages / liquidlibrary / Getty Images
 • En hvid-konkretiseret indfødte australske fisk med en fast konsistens og mild, smøragtig smag, er barramundi også kendt som den gigantiske aborre eller nairfish. Barramundi er en alsidig, miljøvenlig og nærende alternativ til fisk og skaldyr, der kan overfiskes eller kontamineret med stoffer som kviksølv eller polychlorerede biphenyler, rapporter "The Atlantic" fødevarer forfatter Barry Estabrook. Bruge det på nogen havaborre eller rød snapper opskrift opfordrer til at grille, ristning, bagende eller sautering. National Smart Seafood Guide rådgiver vælge kun barramundi opdrættet i USA, fordi andre ikke er så stærkt reguleret.

  Fedtfattig

  En 6-ounce filet af frisk barramundi indeholder 140 kalorier, og 13 procent af dette beløb - ca. 18 kalorier, eller 2 gram - kommer fra fedt. For en kvinde på en 2.000-kalorie diæt, ville en servering af barramundi leverer kun 2 til 3,5 procent af hendes anbefalede daglige grænse for fedt. Barramundi indeholder mættet fedt, selvom den har 70 milligram kolesterol, hvilket er 23 procent af det totale en sund voksen bør have hver dag. Columbia Sundhed forsikrer, at på trods af kolesterol indhold, stadig gøre de sundhedsmæssige fordele af fisk som barramundi det et godt valg i en afbalanceret kost.


  Rig på omega-3 fedtsyrer

  En servering af nogle kommercielt opdrættede barramundi indeholder omkring 1 gram omega-3 fedtsyrer, næsten lige så meget som de 1,5 gram omega-3 fedtsyrer findes i hver servering af fede fisk som laks, makrel eller sild. Der er ikke en anbefalede daglige tilførsel af omega-3 fedtsyrer, men spise to portioner af fisk som barramundi ugen vil levere de fleste voksne med nok, siger University of Massachusetts Medical School. En kost højt indhold af omega-3 fedtsyrer kan hjælpe med at nedsætte dit kolesterol og mindske din risiko for hjertesygdomme, kræft og neurologiske sygdomme.


  Fremragende Protein Valg

  Centers for Disease Control og Forebyggelse, siger, at den gennemsnitlige voksne kvinde har brug for 46 gram protein om dagen, mens en mand skal have omkring 56 gram. Barramundi leverer 35 gram protein i en 6-ounce filet - det er 76 procent af en kvindes protein RDA og 62 procent af en mands daglige proteinbehov. Du har måske en bedre chance for at undgå kroniske sygdomme som diabetes, kræft og hjertesygdomme, hvis du får mere af din protein fra plante-baserede kilder, fjerkræ eller fisk og skaldyr, i stedet for røde eller forarbejdet kød.


  Række vitaminer og mineraler

  Som alle fisk, barramundi er en kilde til en række vigtige vitaminer og mineraler, der understøtter dit immunforsvar, hjerte-kar-og nervesystem, herunder selen, zink, magnesium, vitamin A og calcium. Hver 6-ounce filet af barramundi indeholder 40 mg calcium eller 4 procent af 1000-milligram daglige anbefalede indtag for voksne. Barramundi giver også ca. 4 procent af en voksen nødvendige indtag af vitamin A.

 • Tags:

Posts Carousel