Barnets Cancer Ofte Årsager Forældre Svær Distress: Undersøgelse


Barnets Cancer Ofte Årsager Forældre Svær Distress: Undersøgelse

Tirsdag 2 apr (healthday News) - Mange forældre til børn med fremskreden kræft har høj til svære niveauer af psykisk lidelse, en ny undersøgelse fund.

Undersøgelsen omfattede 81 forældre til børn behandlet for fremskreden kræft på Boston Børnehospital, Børns Hospital i Philadelphia og Seattle Børnehospital mellem december 2004 og juni 2009.

Vurderingerne viste, at mere end halvdelen af ​​forældrene havde høje niveauer af psykiske lidelser og 16 procent havde alvorlige niveauer.

Forældres niveauer af psykisk lidelse var forbundet med deres barns symptomer og lidelser, finansielle problemer, mål for kræftbehandling og forståelse af deres barns prognose.

Psykiske lidelser var meget lavere blandt forældre, hvis forståelse af deres barns prognose matches de specifikke mål for kræftbehandling, ifølge undersøgelsen, som blev offentliggjort online April 1 i tidsskriftet JAMA Pediatrics.

Bestræbelserne på at gøre denne kamp, ​​og for at lette børns lidelser og økonomiske problemer kunne bidrage til at reducere forældrenes psykiske lidelser, konkluderede Dr. Abby Rosenberg, i Seattle Børnehospital, og kolleger i et tidsskrift pressemeddelelse.

Flere oplysninger

The American Cancer Society tilbyder rådgivning til håndtering af kræft hos børn.

Posts Carousel