Ayurveda og Healing Urter til Acid Refluks

 • In Default
 • August 19
 • 12 Views
 • 0 comments

 • Ayurveda og Healing Urter til Acid Refluks  Pebermynte og andre urter kan bidrage til at lindre sure opstød. Photo Credit Steve Mason / Photodisc / Getty Images
 • Acid reflux kan beskadige halsen og spiserøret. Selvom medicin kan hjælpe med at lindre eller kontrollere symptomerne på syre refluks, livsstilsændringer og naturlægemidler kan også foretrækkes for folk, der ønsker at behandle deres reflux ved hjælp af naturlige midler. Navnlig nogle af de urter fra Ayurveda, den gamle indiske videnskab om helbredelse, kan anvendes til behandling af sure opstød.

  Licorice Root og ekstrakter

  Lakridsrod kan være i stand til at danne en tynd film, der kan beskytte maven fra irritation og inflammation. Denne urt kan indtages som te, men nogle mennesker kan foretrække at tage det i form af ekstrakter, såsom deglycyrrhizinated lakrids. Dette kan tygges efter måltider til lindring.


  Slippery Elm sugetabletter

  Glat elm er en anden urt, der kan anvendes til behandling af sure opstød, da det beskytter maveslimhinden og kan også beskytte mod fordøjelsesbesvær. Glat elm sugetabletter kan også hjælpe med at lindre hoste og ondt i halsen, som kan udløses af sure opstød.


  Basilikum blade og Teas

  Basilikum anvendes ofte i Ayurveda til at behandle en række forskellige tilstande, herunder syre refluks. Tygge friske basilikumblade eller bruge basilikum til at lave en te.


  Indian Gooseberry

  Spise indiske Gooseberry rå at hjælpe med at lindre sure opstød. Det kan beskytte maven mod overdreven mavesyre og hjælpe det helbrede. Tilføj en lille smule salt for at forbedre smag eller gøre det til en te. For meget indisk stikkelsbær kan dog være et afføringsmiddel,. Så det skal bruges med måde.


  Peppermint Tabletter

  Pebermynte kan anvendes til behandling af sure opstød, da det kan have en beroligende virkning på fordøjelseskanalen. University of Maryland Medical Center, men anbefaler at bruge enterisk coatede tabletter for bedre at beskytte maven. Ellers kan pebermynte faktisk forværre halsbrand.


  Instruktioner og forholdsregler

  For at gøre en te at lindre sure opstød, tilsættes 1 spsk af urter pr kop varmt vand. Lad blade stejle fem til 10 minutter og rødder 10 til 20 minutter. Hvis du bruger tabletter eller ekstrakter, følge anvisningerne på emballagen. Tal med din læge, før du tager nogen nye supplement.

 • Tags:

Posts Carousel