At have en baby? Pris Tag for levering varierer meget


At have en baby?  Pris Tag for levering varierer meget

Af Dennis Thompson
HealthDay Reporter

TORSDAG, 16 januar, 2014 (healthday News) - Regningen for at levere en sund baby varierer enormt blandt Californien hospitaler, med nye mødre står omkostningsforskelle af 8- til 10-fold, afhængigt af hospitalet, hvor de ender med at føde.

California kvinder blev opkrævet mellem $ 3296 og $ 37,227 for en ukompliceret vaginal levering, alt efter hvilket hospital de besøgte, rapporterer forskerne.

Desuden fandt efterforskerne, at der for et kejsersnit, blev kvinder faktureret fra $ 8312 til næsten $ 71000.

Denne mængde af variation er et kæmpe problem for forbrugeren-orienterede medicinsk system, som sundhedsreform har lovet at oprette, siger ledende forfatter Dr. Renee Hsia, en lektor i akut medicin ved University of California, San Francisco.

Hsia og hendes kolleger fandt, at de kun kunne tegne sig for 35 procent af forskellen mellem hospital regninger, selv efter at der er sådanne variabler som længden af ​​en patients hospitalsophold, konkurrenceevne et marked, samt ejerskab og drift af et hospital.

Det betyder 65 procent af, hvad en California hospital gebyrer for en normal levering er baseret på noget forskerne kunne identificere.

"Andelen af ​​afgifter kan vi ikke forklare, betyder, at der er en stor kløft i effektiviteten, hvor vi opkræver for hospitalsbehandling," siger Hsia, som også er et fakultet medlem af UCSF Institute for Health Policy Studies.

Der er ingen regulering over, hvad hospitaler kan oplade patienter, hun bemærkede, og patienterne ofte ikke vide på forhånd, hvad de vil betale for deres pleje.

"Hospitaler kan oplade, hvad de vil. De kan markere deres omkostninger er baseret på, hvad de føler, at de burde være, og "bør" er en meget subjektive beslutsomhed, "Hsia sagde. "Selv om vi taler om forbrugerindflydelse, kan det ikke være en realitet, før patienterne er i stand til at indhente oplysninger om, hvad de vil blive opkrævet."

Hospitaler med mindre konkurrence eller på markeder med mere uforsikrede mennesker en tendens til at opkræve betydeligt mindre, fandt forskerne. For-profit sygehuse og hospitaler placeret på steder med højere leveomkostninger eller en mere alvorligt syge patientpopulation tendens til at opkræve mere.

For at gøre tingene endnu mere forvirrende, efterforskerne fandt, at hospitalerne likvideres kun modtager omkring en tredjedel af, hvad de opkræves på grund af kalkulationsrenten, at sygehusene er oprettet med private forsikringsselskaber.

I gennemsnit de anslåede rabatpriser betalt af forsikringsselskaberne udgjorde 37 procent af den oprindelige hospital regningen. Forfatterne beregnet, at hospitalerne faktureret 1370 millioner dollar i "overskydende afgifter", der aldrig blev betalt for disse fødsler.

Disse rabatter varierer fra forsikringsselskabet til forsikringsselskabet og hospital til hospital, og selv variere inden for samme hospital, siger Stuart Guterman, vice president for Medicare og omkostningskontrol på The Commonwealth Fund.

"De eneste mennesker, der går i stå med at betale faktureret afgifter er mennesker, der ikke har sygesikring, fordi de ikke har nogen at forhandle ned deres sats," Guterman sagde. "Det gør det meget svært at forstå, hvad der foregår, og det er et symptom på en sundhedspleje marked, der er ude af kontrol, fordi der ikke er nogen gennemsigtighed om, hvad hospitaler oplade, og hvad de bliver betalt for hver tjeneste."

Undersøgelsens forfattere revideret data fra 2011 på næsten 110.000 sager i Californien involverer kvinder med privat sygesikring, herunder omkring 77.000 for ukomplicerede vaginale leverancer og omkring 33.000 for ukomplicerede C-sektion fødsler.

Forskerne fokuserede på nyfødte levering, fordi det er den mest almindelige årsag til hospitalsindlæggelse, og giver et vindue ind sygehusenes fakturering praksis, Hsia forklaret.

Hsia sagde, at hun forventer fuldt ud, at denne variation i fakturering kan findes i lægelige ydelser på hospitaler i hele USA.

Hsia og Guterman begge enige om, at hospitalet fakturering har en direkte indvirkning på alle sundhedsmæssige forbrugere. Disse regninger påvirker co-betalinger og selvrisikoen en person har at dække, og kan køre en uforsikret person til konkurs.

"Der er legitime grunde til udgifterne til omsorg for at variere fra sted til sted, men ikke så meget som de gør," Guterman sagde. "Vi har brug for at forstå, om der er nogen sammenhæng mellem denne pris og kvaliteten af ​​den pleje. Vi er nødt til at forstå, at forholdet bedre at kende, vi betaler den rigtige pris for en tjeneste. "

Resultaterne undersøgelsen vises i 16 januar online udgave af BMJ Open.

Flere oplysninger

For mere om hospitalet leveringsomkostninger, besøg Barsel Connection.

Posts Carousel