Årsager til træthed, åndenød og svimmelhed

 • In Default
 • October 7
 • 73 Views
 • 0 comments

 • Årsager til træthed, åndenød og svimmelhed  Mangel på ilt flow til hjernen resulterer i svimmelhed. Photo Credit svimmelhed billede af Alexander Oshvintsev fra Fotolia.com
 • Symptomerne på træthed, åndenød og svimmelhed kan synes harmløs, når de præsenterer som individuelle symptomer. Alle vil føle et eller flere af disse symptomer på et tidspunkt i deres liv. Når disse symptomer opstår sammen, men de kan indikere tilstedeværelsen af ​​en potentielt alvorlig medicinsk tilstand.


  Mitralklapprolaps

  Hjertet indeholder fire kamre: de to øverste kamre, kendt som atrier og to nederste kamre, kendt som hjertekamrene. Blod pumper gennem kamrene ved hjælp af ventiler, der åbner og lukker for at muliggøre ensrettet strømning. Mitralklappen forbinder det venstre atrium og den venstre ventrikel.

  En defekt i ventilen forårsager flapperne, også kaldet foldere, at være elastisk, en tilstand kendt som mitralklapprolaps. Normalt iltet blod strømmer fra lungerne ind i venstre atrium. Derfra strømmer gennem mitralklappen ind i venstre ventrikel, hvor den munder ud i aorta for at nå de celler i hele kroppen.

  I en defekt ventil, ventilen flops tilbage ind i venstre atrium som hjerteslag, hvilket får ventilen til at være utæt, som beskrevet af Cleveland Clinic. Dette tillader blod at strømme tilbage i atrium, begrænse den mængde blod, der strømmer gennem kroppen. Almindelige symptomer omfatter træthed, åndenød og svimmelhed.


  Anæmi

  Anæmi er en tilstand, der involverer lave niveauer af røde blodlegemer. Røde blodlegemer, der produceres i knoglemarven, transportere ilt til alle kroppens celler. Funktionen af ​​røde blodlegemer er afgørende, ifølge Franklin Institute. Hvis røde blodlegemer ikke gav ilt til og bære affald væk fra cellerne, ville de langsomt dø. Celler berøvet oxygen ikke fungerer effektivt, hvilket resulterer i træthed. Med færre røde blodlegemer transporterer ilt til hjernen, sker svimmelhed. Røde blodlegemer udveksler carbondioxid til oxygen i lungerne. Et fald i antallet af røde blodlegemer betyder mindre udveksling finder sted, hvilket fører til åndenød.


  Koronararteriesygdom

  Koronararteriesygdom, den mest almindelige form for hjertesygdom, opstår, når de arterier, der fører til hjertet bliver smalle. Opbygningen af ​​plak, et stof, som består af fedt, cholesterol, calcium og mineraler, forårsager arterierne at indsnævre, begrænse strømmen af ​​blod og dermed ilt, til hjertet. Et hjerte frataget ilt får hjertet til at arbejde hårdere, hvilket resulterer i åndenød.

  Begrænsningen af ​​blodgennemstrømning til hjertet fører til mindre iltet blod nå væv i kroppen, som producerer træthed. En mangel på blod og ilt til hjernen forårsager svimmelhed. Koronar sygdom er den hyppigste dødsårsag for både mænd og kvinder i USA, som rapporteret af National Heart Lung og Blood Institute.

 • Tags:

Posts Carousel