Årsager til MS-eksacerbationer


 • Årsager til MS-eksacerbationer  At få en influenza skud og undgå eksponering er et vigtigt skridt i forvaltningen af ​​MS Kreditering syg kvinde billede ved Forca fra Fotolia.com
 • MS eller multipel sklerose, er et udfordrende tilstand med at leve. Der er flere forskellige former for MS. I nogle tilfælde symptomerne er til stede hele tiden, og får gradvist værre. I andre tilfælde, symptomerne tendens til at komme og gå i perioder med remission og forværringer. Eksacerbationer kaldes nødblus, tilbagefald eller angreb. Et vigtigt skridt i forvaltningen af ​​denne betingelse er at identificere de faktorer, der forårsager MS eksacerbationer, og derefter at tage skridt til at minimere eksponering.


  Centralnervesystemet Inflammation

  Ifølge den Scleroseforeningen, en forværring er en stigning i symptomer, der varer mindst 24 timer. Det skal ske tidligst 30 dage efter din sidste angreb. Dog kan nogle eksacerbationer vare i uger eller måneder. Ligegyldigt hvad aftrækkeren er, opstår der en forværring, når centralnervesystemet bliver betændte og skader myelin, eller dækning, der beskytter nerverne. I de fleste tilfælde opstår eksacerbationer som en naturlig del af sygdomsprocessen og ske med nogen påviselig udløser eller årsag. Stadig behov for meget mere forskning, da der er meget få oplysninger om, hvad der rent faktisk forårsager MS og sygdommens progression.


  Flu Virus

  Personer med MS bør konsultere en læge om at få en influenzavaccination, fordi denne sygdom kan gøre MS symptomerne værre, hedder det i multipel sklerose Association of America. Udsættelse for varme og høje temperaturer tendens til at gøre symptomerne blusser, så enhver sygdom, der er forbundet med en feber kan være farligt. At have influenza betyder endnu flere smerter end normalt for dem med MS. Derudover MSAA hævder, at "... kroppen reagerer på influenza med en udgydelse af gamma-interferon, et kemikalie, som øger risikoen for en MS forværring." Eksacerbationer kan ske endog uger efter influenza aftager. Det bedste forsvar er at tage skridt til at forhindre influenza. Det betyder gode hånd vask vaner, undgå overfyldte områder under influenza sæsonen, og ikke røre øjne eller ansigt efter en eventuel eksponering for influenza-virus.


  Fugt og Infektioner

  Visse betingelser kan forårsage, hvad National MS Society etiketter som "pseudo-eksacerbationer." Disse er omstændigheder, som gør symptomerne på MS bliver værre, endnu ikke forårsage permanent skade. Symptomerne normalt få bedre på egen hånd, versus en "sand" forværring, som kræver behandling. Udsættelse for høj luftfugtighed og varme kan bremse nerveimpulser og forårsage symptomer. En pseudo-forværring kan også opstå, hvis du træner hårdt og overophedning kroppen, eller når kæmper for at undgå en infektion såsom en urinvejsinfektion. Mens ingen af ​​disse situationer har vist sig at faktisk forårsage en MS forværring, kan de bidrage til hvordan kroppen føles samlet med denne sygdom.

 • Tags:

Posts Carousel