Årsager til hævelse efter en vasektomi

 • In Default
 • February 17
 • 21 Views
 • 0 comments

 • Årsager til hævelse efter en vasektomi  Sterilisation patienter komme sig hurtigt fra kirurgi. Photo Credit mandlige bare tilbage billede af Andres Rodriguez fra Fotolia.com
 • En vasektomi er en kirurgisk procedure, der involverer snipping eller blokere sædlederen, røret, der transmitterer sæd fra testiklerne til urinrøret. Når det lykkes, vil det forhindre graviditet. En vasektomi udføres typisk i kirurgens kontor med lokalbedøvelse. Der typisk ikke alvorlige komplikationer med denne lidelse. Nogle hævelse kan imidlertid forekomme efter en vasektomi for en række forskellige årsager.


  Løft

  Løfte tunge genstande eller at være for aktiv for hurtigt vil også hindre nyttiggørelse og ofte forårsager hævelse også. National Institutes of Health siger, at mens de fleste patienter er ryddet for at vende tilbage til arbejdet inden for et par dage efter vasektomi, tunge løft og andre anstrengende fysisk aktivitet bør ikke genoptages i tre til syv dage. Patientens læge kan fastsætte andre retningslinier for en tilbagevenden til aktivitet baseret på hastigheden af ​​healing og generelle sundhed før operationen.


  Glemmer at bruge scrotal Support

  Glemmer at bære en scrotal støtteindretning efter vasektomi er en anden grund til hævelse. At ignorere lægens tidsramme for at bruge enheden til at understøtte pungen vil ofte resultere i scrotal hævelse. Typisk enheden er udnyttet i tre til fire dage efter en vasektomi, rapporterer MedlinePlus, en hjemmeside for National Institutes of Health.


  Infektion

  Infektion er en anden mulig årsag til hævelse efter en vasektomi. Hvis huden ser varmt, strakt ud eller siver pus, eller hvis en feber og kulderystelser ske efter vasektomi, er det vigtigt straks at underrette lægen, advarer National Institutes of Health.


  Blå mærker

  Blå mærker af pungen er en sjælden begivenhed efter en vasektomi, konstaterer National Institutes of Health. Det blå mærker kan forårsage generel hævelse til snittet området på grund af overbelastning af blod i det område, som blå mærker. Dette problem bør aftage i løbet af nogle uger.


  Ikke anvende is Packs

  Ignorerer råd til at anvende isposer til scrotal område i løbet af de første otte timer efter operationen vil hindre kroppens evne til at forebygge hævelse, bemærker Beth Israel Deaconess Medical Center. Isposer bør anvendes som anvist svøbt i et håndklæde for at beskytte den sarte operationsstedet.

 • Tags:

Posts Carousel