Årsager til Hævede Lips og Ansigt

 • In Default
 • February 14
 • 58 Views
 • 0 comments

 • Årsager til Hævede Lips og Ansigt  Hævelse af læber og ansigt er et almindeligt symptom på en allergisk reaktion. Photo Credit læber billede ved Alex Motrenko fra Fotolia.com
 • Hævelse af læber og ansigt kan forekomme som et resultat af en række forskellige betingelser. I sig selv, hævelse af læber og ansigt er normalt ikke skadeligt og kan gå væk af sig selv med behandling af den underliggende tilstand. Hvis hævelse bliver svær og begynder at påvirke den tunge eller hals, kan det forårsage åndedrætsbesvær og en forøget risiko for komplikationer.


  Food Allergy

  En fødevareallergi er en tilstand, hvor immunsystemet fejlagtigt fortolker et fødevarer som et skadeligt stof og angriber det ved at frigive antistoffer kaldes immunglobulin E. immunglobulin E udløser frigivelsen af ​​histamin og andre kemikalier i blodbanen. Disse kemikalier forårsage symptomer forbundet med en fødevareallergi, herunder snurren i munden, nældefeber og kløe, hvæsende vejrtrækning, tilstoppet næse, diarré, kvalme, opkastning, svimmelhed, uklarhed og hævelse af læber, ansigt, tunge og hals. MayoClinic.com bemærker, at de mest almindelige fødevareallergi omfatter skaldyr, jordnødder, nødder, fisk og æg. En mindre allergisk reaktion kan behandles med antihistaminer, som blokerer histamin og reducere symptomerne. Alvorlige allergiske reaktioner, også kaldet anafylaksi, kræver en injektion med adrenalin og optagelse til hospitalet.


  Spytkirtel infektion

  Kroppen indeholder seks spytkirtler, som ligger i forskellige områder af munden. Spytkirtlerne er ansvarlige for at levere spyt til munden gennem spyt kanaler. En spytkirtel infektion, når en eller flere af spytkirtlerne bliver invaderet med bakterier eller virus. De mest almindelige årsager til en spytkirtel infektion er dårlig mundhygiejne og en obstruktion af spytkirtlerne, som regel fra en spytudførselsgang sten, ifølge Medline Plus. Symptomerne omfatter unormale smag, mundtørhed, nedsat vifte af bevægelse af munden, feber, mund og ansigtssmerter, rødme i ansigtet og på halsen og hævelse af ansigt og læber. Nogle spytkirtel infektioner kræver ikke nogen behandling. Saltvand skylninger og god mundhygiejne kan hjælpe med at reducere symptomerne og lade infektionen til at helbrede. Hvis infektionen er forårsaget af bakterier, kan antibiotika ordineres.


  Hypopituitarisme

  Hypofysen er en lille kirtel placeret i bunden af ​​hjernen, der er ansvarlige for at producere og frigive hormoner, der støtte i korrekt krop fungerer. Hypopituitarisme er en tilstand, hvor hypofysen ikke producerer en eller flere af dens hormoner. Dette resulterer i en afbrydelse i kroppens normale processer og kan forårsage en række symptomer, herunder mavesmerter, forstoppelse, træthed, hovedpine, lavt blodtryk, appetitløshed, hårtab, muskelsvaghed, kvalme, ledstivhed, tørst, vision problemer og hævelse af læber og ansigt. American Academy of Family Physicians bemærker, at den mest almindelige årsag til hypopituitarisme er en tumor på hypofysen. Tumoren udøver overtryk på den lille kirtel, der forårsager betydelig skade. Andre årsager omfatter hovedskader, hjerne infektioner, strålebehandling, slagtilfælde, tuberkulose og hjernekirurgi. Hypopituitarisme kan normalt behandles vellykket ved at fjerne den underliggende årsag. Syntetiske hormoner kan være nødvendig, hvis normale funktion ikke vender tilbage.

 • Tags:

Posts Carousel