Årsager til Facial Flushing

 • In Default
 • June 13
 • 55 Views
 • 0 comments

 • Årsager til Facial Flushing  Motion er en årsag til rødmen i ansigtet. Photo Credit Mand på motionscyklen billedet ved Elzbieta Sekowska fra Fotolia.com
 • Der er mange årsager til rødmen i ansigtet, nogle, som bør modtage lægehjælp og andre, der forekommer naturligt og tilbyder ingen skade. Rødmen i ansigtet kan være en simpel reaktion på kost, såsom have spist krydret mad eller taget i for meget alkohol, eller det kan ledsage overgangsalderen eller høj feber, bemærker Cleveland Clinic.


  Termoregulering

  En af din huds store bidrag til dit helbred indebærer termoregulering. Når kroppens kerne overophedes, hypothalamus region af din hjerne sender en besked til blodkarrene til at spile. I disse tider, varmblodige bevæger sig fra de indre organer til blodkarrene i hudens overflade. Ifølge Mayo Clinic, denne reaktion "i det væsentlige forøger varmeoverførslen fra kernen til periferien." Kort sagt, blodkar flytte kropsvarme til overfladen af ​​din hud, hvor den kan sprede.

  Denne reaktion, der kaldes vasodilation, får din hud til at skylle, et symptom mest indlysende på ansigtet på grund af en række forskellige faktorer. Facial hud har et stort antal blodkar på overfladen, plus ansigtshuden er tyndere end på andre dele af kroppen, hvilket gør de underliggende kar tydeligere. Strukturen af ​​skibene selv er også anderledes i dit ansigt, så rødmen bliver fremtrædende.


  Følelsesmæssig reaktion

  Mange mennesker oplever effekten af ​​rødmen i ansigtet, ofte kaldet rødmende, i tider med forlegenhed. Under pinlige situationer, din krop frigiver adrenalin, en naturlig stimulans. Adrenalin forårsager dine elever til at spile for at se mere, bremser fordøjelsen så dine muskler får størstedelen af ​​kroppens energi og hastigheder vejrtrækning og puls for at øge iltindholdet i kroppen. Denne sidste effekt forårsager vasodilatation, der vises som et flush på din hud.

  Ray Crozier, en professor i psykologi ved University of East Anglia i England, påpegede, at rødme er en unik menneskelig reaktion. Han theorizes at det udviklet som en måde at afværge en mulig gengældelsesaktioner svar fra en anden. Som en social signal, rødmen lader andre vide, at vi forstår, at vi har begået en social fejltagelse. Crozier påpeger endvidere, at mens der er andre grunde til rødmen i ansigtet, såsom svar på seksuel ophidselse eller alkoholforbrug, disse svar skyldes andre end øget adrenalin flow stimulanser.


  Sygdom

  En række sygdomme indbefatter rødmen i ansigtet som et symptom. I rosacea, en kronisk inflammatorisk hudlidelse, rødmen er den vigtigste symptom. Rosacea syge har ofte en historie af skylning før sygdommen udvikler sig til at omfatte andre symptomer såsom brudte blodkar og rød, blister-lignende papler, ifølge Cleveland Clinic.

  Mayo Clinic omfatter rødmen som en vigtig symptom på Cushings syndrom. Syndromet udvikles som følge af høje niveauer af hormonet cortisol i kroppen over lange perioder. Mange almindeligt anvendte corticosteroider, såsom prednison kan øge kroppens niveau af cortisol, og derfor rødmen, selvom kroppen naturligt producerer hormonet samt.

 • Tags:

Posts Carousel