Årsager til en Vedvarende tør hoste

 • In Default
 • January 10
 • 55 Views
 • 0 comments

 • Årsager til en Vedvarende tør hoste  En røntgen af ​​thorax kan være nødvendig for at hjælpe evaluere din hoste. Photo Credit Stockbyte / Stockbyte / Getty Images
 • En vedvarende tør hoste kan være forårsaget af en række forskellige problemer. Undertiden årsagen ikke er for bekymrende - for eksempel i en post-infektiøs hoste - men undertiden årsagen er ganske alvorlige, som i tilfælde af hjertesvigt eller cancer. Generelt kan en vedvarende tør hoste stammer fra dine lunger, dit hjerte, dine bihuler eller dit gastrointestinale system. Det kan også skyldes medicin bivirkninger. Mens alle vedvarende hoste bør vurderes af en læge, der er et par advarselstegn, der bør tilskynde tidligere opmærksomhed.

  Luftvejssygdomme

  Mange tør hoste skyldes luftvejssygdomme af en eller anden art. For eksempel, hvis din hoste blev efterfulgt af symptomer på en viral øvre luftvejsinfektion eller ØLI - tilstoppet næse, ondt i halsen, generaliserede ømhed og smerter - det kan være en "post-viral" hoste. Alternativt, hvis det er persistent og forekommer i anfald, især hvis de ledsages af opkastning eller en post-hoste "whoop" lavet som du inhalerer hurtigt og dybt, dette kan repræsentere kighoste.

  Hvis du har astma, kan din tør hoste repræsenterer en astma flare, selv om det ikke er ledsaget af åndenød eller hvæsende vejrtrækning. Endelig, nogle gange mere alvorlige sygdomme er skyld. Disse indbefatter kronisk obstruktiv lungesygdom, eller KOL, interstitiel lungesygdom, eller ILD og cancer. Af disse sygdomme, er KOL og cancer hovedsageligt forårsaget af en lang historie af udsættelse for cigaretrøg, mens ILD kan opstå spontant, eller skyldes eksponering for en række forskellige toksiske materialer - f.eks mug, eller nogle medikamenter, såsom amiodaron (Cordarone).


  Hjerte Betingelser

  Hvis dit hjerte ikke pumper ordentligt, en tilstand kaldet kongestiv hjerteinsufficiens eller CHF, kan udvikle sig. CHF resulterer i blod sikkerhedskopiering i lungerne. Den flydende bestanddel af blod siver ud af cirkulation og ind mellemrum i lungen, som normalt er fluid-fri, hvilket forårsager hoste. CHF normalt resulterer fra år af højt blodtryk eller koronararteriesygdom. Interessant, en klasse af medicin kaldet angiotensin-konverterende enzym, eller ACE, inhibitorer, som ofte gives til patienter med CHF til at forhindre yderligere forringelse hjerte-, kan forårsage en tør hoste. Så hvis du allerede har CHF og er på en ACE-hæmmer, kan det undertiden være svært at afgøre, om din hoste skyldes din CHF, eller på grund af din medicin.


  Post-nasal drop

  Kronisk bihulebetændelse, enten som følge af infektion eller allergi, kan føre til post-nasal drop. Væsken i din bihuler afløb i din næse, og derfra ind i bagsiden af ​​din hals. Når i bagsiden af ​​din hals, denne slim udløser en hoste refleks. Kronisk bihulebetændelse kan være en vanskelig betingelse at diagnosticere, men er ofte identificeres ved symptomer såsom kronisk hovedpine og tilstoppet næse.


  Gastrointestinale tilstande

  Gastroøsofageal reflukssygdom, eller GERD, er en tilstand, hvor mavesyre refluxes i spiserøret. Hvis denne syre rejser høj nok, kan den afvikle i din hals, en tilstand kaldet laryngopharyngeal reflux eller LPR. Dette kan irritere din hals og forårsage en hoste på samme måde som post-nasal drop. GERD er normalt diagnosticeres på baggrund af typiske symptomer; følelsen af ​​reflux, en sur smag i munden, eller ubehag i din øvre mave alle kan foreslå denne sygdom. LPR kan mistænkes, hvis du har en hæs stemme, tør hoste eller et konstant behov for at rydde halsen.


  Advarselstegn

  En tør hoste varer mere end en uge eller så sandsynligvis fortjener en oparbejdning af en uddannet læge, især hvis det bliver værre, eller hvis du har nogen klar forklaring på, hvorfor det der sker. Når det er sagt, er der et par tilfælde, hvor skal søges hellere før end senere hjælp. Disse omfatter en tør hoste i forbindelse med vægttab, træthed, åndenød, unormal ben ekspandering eller hoste blod op.

 • Tags:

Posts Carousel