Arbejdsglæde kan lide Når Rolle er misforstået

  • In Default
  • October 16
  • 1 Views
  • 0 comments

Arbejdsglæde kan lide Når Rolle er misforstået

Torsdag 26 SEPTEMBER (healthday News) - Professionals 'jobtilfredshed, ydeevne og løn kan lide, når kunderne ikke forstår, hvad de gør, ifølge en ny undersøgelse.

"Hvis folk ikke forstår, hvad du gør, har de en tendens til at devaluere, hvad du gør," undersøgelse medforfatter Michael Pratt, professor i ledelse og organisation på Boston College, sagde i et kollegium pressemeddelelse. "De forstår ikke, hvorfor du gør alle disse penge -" Hvorfor skulle jeg betale dig alle disse penge? " er et fælles spørgsmål disse fagfolk holde hørelse. "

Pratt og hans kolleger så på mennesker i fire erhverv: 24 arkitekter, 13 sygeplejerske praktiserende læger, 17 retssager advokater og 31 statsautoriserede revisorer. I de fleste tilfælde, disse fagfolk måtte uddanne kunder om den type arbejde, de gør, og til at styre "umulige" og "skeptiske" forventninger, ifølge undersøgelsen i spørgsmålet august i Academy of Management Journal.

"Billede uoverensstemmelser" forekommer i disse fire områder og i mange andre erhverv, forfatterne påpegede i pressemeddelelse.

For eksempel, Pratt sagde, "Arkitekter får at vide," Alt du skal gøre er tegne linjer, skitser og billeder hele dagen. Hvad gør du rent faktisk gør? Du behøver ikke at bygge noget. Hvorfor skal jeg betale dig alle disse penge? "

Sygeplejerske praktiserende er også ofte devalueret, bemærkede han. "Sygeplejerske praktiserende læger kan faktisk undersøge patienterne og ordinere medicin, men du får en patient derinde sige, 'Jeg ønsker ikke at tale med dig, jeg ønsker at tale med en læge." De vil ikke fortælle sygeplejersken praktiserende deres problemer; de vil ikke lade sig undersøge, "Pratt sagde.

Denne mangel på forståelse blandt kunder kan have en stor effekt på professionelles niveau af jobtilfredshed, og deres løn. For eksempel kan potentielle kunder vælger at bruge en entreprenør i stedet for en arkitekt eller gå til en læge i stedet for en sygeplejerske praktiserende læge.

"Jeg overtog fagfolk ville faktisk komme over det, at der ville være frustration, det ville være en interpersonelle problem, og det ville være omfanget af det," Pratt sagde. "Jeg troede ikke, det ville have sådan en stor indflydelse på, hvordan de gjorde deres job, hvordan det påvirkede deres løn, og hvordan de udføres. Jeg var overrasket over dybden af, hvordan dette påvirkede job ydeevne. Det er ikke bare irriterende - det har reel virkning, "tilføjede han.

Flere oplysninger

USA.gov har mere på arbejdspladsen spørgsmål.

Posts Carousel