Anvendelse af Zicam hos børn

 • In Default
 • January 11
 • 1 Views
 • 0 comments

 • Anvendelse af Zicam hos børn  Børn gennemsnit 3-8 forkølelser om året. Photo Credit syg, syg, lille pige billede af Natalja fra Fotolia.com
 • Når dit barn lider af en forkølelse eller allergier, du ønsker at være i stand til at lindre hendes symptomer så hurtigt som muligt. Men med bekymringer over sikkerheden af ​​over-the-counter koldt medicin i meget små børn og et antal tilbagekaldelser af produkter gør nyhedsoverskrifter i løbet af de sidste mange år, er det nemt at blive forvirret over, hvad der er, og hvad der ikke er sikkert at give din barn.

  Om Zicam

  Zicam er en familie af over-the-counter eller OTC, produkter fra sundheds-selskab, Matrixx initiativer Inc. Most Zicam produkter hjælper til at yde nødhjælp til kolde og allergisymptomer og er godkendt til brug af både voksne og børn. Men før de giver nogen af ​​disse produkter til dit barn, så tal med din læge og omhyggeligt læse etiketter produkt. Aldersgrænserne for Zicam medicin varierer fra produkt til produkt, som gør de aktive ingredienser.


  Zicam brug hos børn

  Ligesom andre OTC kolde medicin, Zicam ikke til brug i meget små børn. I 2008 USA Food and Drug Administration, eller FDA udstedt en rådgivende mod at bruge OTC hoste og kolde medicin i børn under 2 på grund af potentielt alvorlige og endda livstruende bivirkninger. Ingen Zicam produkt anbefales til enhver barn under 3 år, og nogle produkter har endnu mere restriktive aldersgrænser. For eksempel, nogle er til brug for børn over kun 6 år, mens andre ikke anbefales til børn under 12 år.


  Aktive Ingredienser

  Læse produktetiketterne at forstå de aktive bestanddele. F.eks zinkgluconat, en forbindelse af mineralet zink, er den aktive ingrediens i Zicam Cold Afhjælpning produktlinje. Mange OTC koldt retsmidler indeholder zink; dog ifølge National Institutes of Health, tilgængelige data om dens virkning på sværhedsgraden eller varigheden af ​​forkølelsessymptomer er usikkert. Ingredienserne i Zicam Allergi Relief produkter er luffa operculata, galphimia glauca, histaminum hydrochloricum og svovl.


  FDA Recall

  I 2009 udstedte FDA en advarsel brev om zink-holdige nasal Zicam Kolde Remedy produkter. Ifølge FDA advarsel modtog agenturet af anosmi, eller tab af lugt mere end 130 rapporter, der er forbundet med brugen af ​​disse produkter. Som svar, Matrixx initiativer frivillige mindede disse produkter fra hylderne. Tilbagekaldelsen påvirker ikke andre zinkholdige Zicam Kolde Remedy produkter.


  Dextromethorphan - Overvejelser for Teens

  Dextromethorphan er en anden aktiv bestanddel i Zicam kolde og hoste produkter. FDA først godkendte dextromethorphan i 1950'erne, og det i øjeblikket er den mest udbredte hostestillende middel i USA, i henhold til Consumer Health Products Association. Det virker ved at hæve hoste tærskel i hjernen. Mens dextromethorphan er ikke fysisk vanedannende, eksisterer potentialet for misbrug, primært blandt teenagere. En rapport fra National Institute of Drug Abuse i 2009 fandt, at 5 procent af teenagere havde misbrugt hoste medicin ved at indtage store mængder for at få høj. På trods af dette, er imidlertid dextromethorphan betragtes som en sikker og effektiv bestanddel og anvendes i mere end 100 OTC hoste og forkølelse produkter.

 • Tags:

Posts Carousel