Anti-inflammatorisk Foods & Spices

 • In Default
 • March 20
 • 22 Views
 • 0 comments

 • Anti-inflammatorisk Foods & Spices
  Anti-inflammatorisk Foods & Spices Kreditering Jill Swirbul / Demand Media
 • Hjerte-karsygdomme, type-2 diabetes, gigt, kræft og Alzheimers sygdom er alle forskellige medicinske tilstande med en bestemt underliggende medvirkende årsag: kronisk inflammation. Først for nylig anerkendt og forsket, er kronisk inflammation menes at være forbundet med mange sundhedsmæssige betingelser, ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse. Hvis du er bekymret for kronisk inflammation eller har en tilstand som følge af kronisk inflammation, har visse fødevarer og krydderier bevist anti-inflammatoriske egenskaber, der kan hjælpe.

  Kronisk inflammation  Anti-inflammatorisk Foods & Spices
  Photo Credit Jill Swirbul / Demand Media

  Inflammation er en normal, akut eller kortvarig immunrespons sygdom og skade; Men hvis de rette betingelser er til stede i kroppen, en type af lav kvalitet, kronisk inflammation kan vare, der potentielt kan være skadelige for celler og væv. Livsstilsfaktorer såsom dårlig kost, rygning, manglende motion og kronisk stress er flere drivkræfter bag kronisk inflammation, ifølge Centers for Disease Control. Spiser for mange stærkt forarbejdede fødevarer, sukker og de forkerte typer af fedt sted kroppen i en stresset tilstand opmuntrende kronisk inflammation.


  Anti-inflammatoriske Fedtstoffer  Anti-inflammatorisk Foods & Spices
  Photo Credit Jill Swirbul / Demand Media

  Den typiske amerikanske kost indeholder alt for mange pro-inflammatoriske fedtstoffer som mættet fedt, transfedt og omega-6 fedtstoffer ifølge Monica Reinagel, forfatter til "The Inflammation Free Diet Plan". Animalske proteiner fra jord kilder er rige på både mættet fedt og omega-6 fedtstoffer, mens transfedtsyrer findes i forarbejdede fødevarer som bagværk og snacks. Proinflammatoriske omega-6 fedtsyrer er også fundet i margarine og visse vegetabilske olier som solsikke, majs og sojaolie. Omega-3 fedtstoffer er antiinflammatoriske og fundet i koldt vand fisk som tun, laks og makrel samt hørfrø og hørfrø olier. Enkeltumættet fedt findes i olivenolie, avocado og de fleste nødder har også anti-inflammatoriske egenskaber. Vælge flere anti-inflammatoriske fedtstoffer i din kost, mens begrænse de pro-inflammatoriske fedtstoffer vil medvirke til at reducere kronisk inflammation.


  Antioxidanter i frugt, Veggies  Anti-inflammatorisk Foods & Spices
  Photo Credit Jill Swirbul / Demand Media

  Antioxidanter er stoffer, der findes i visse fødevarer, der hjælper lindre en skadelig cellulær tilstand kendt som oxidativt stress, som bidrager til kronisk inflammation, ifølge Nancy Appleton, forfatter til "Stop Inflammation." En række grøntsager er rige på antioxidanter, herunder peberfrugter, løg, broccoli, blomkål og spinat, samt gulerødder og søde kartofler. Frugt er også rige på antioxidanter, med bær såsom blåbær og hindbær, der tilbyder de mest potente kilder. Vælge en række forskellige farver af frugt og grøntsager vil give den bedste kombination af antioxidanter.


  Anti-inflammatoriske Krydderier  Anti-inflammatorisk Foods & Spices
  Photo Credit Jill Swirbul / Demand Media

  Vælge krydderier er kendt for deres anti-inflammatoriske egenskaber på grund af potente niveauer af antioxidanter. Sådanne krydderier inkluderer hvidløg, gurkemeje, ingefær, cayennepeber, kanel og paprika, ifølge Reinagal. Så krydre din madlavning og forbedre den anti-inflammatoriske kvaliteten af ​​din kost. Forsøger nye etniske fødevarer som thailandsk eller indisk kunne åbne døren til mange af disse anti-inflammatoriske smagsoplevelser.


  Få Testet  Anti-inflammatorisk Foods & Spices
  Photo Credit Jill Swirbul / Demand Media

  En simpel blodprøve vurdere niveauer af bio-markør C-reaktivt protein kan indikere, om kronisk inflammation kan være et problem for dig. Livsstil spiller en stor rolle i forhold til kronisk betændelse i kroppen, og de valg, du foretager, kan bidrage til at beskytte dig mod denne skadelige tilstand.

 • Tags:

Posts Carousel