Angelina på Academy Awards: for tynde eller Fashion Win?

  • In Default
  • March 25
  • 6 Views
  • 0 comments

Angelina på Academy Awards: for tynde eller Fashion Win?

Mandag februar 27, 2012 - Den øverste præmie på dette års Academy Awards kan have været for en stumfilm, men som ikke stoppe dristigt klædt skuespillerinde Angelina Jolie i at forårsage et ramaskrig. Mens præsentere statuerne for bedste originale manuskript og bedste filmatisering, Jolie, 36, slog en voldsom ben-blottelse holdning i en skræddersyet Atelier Versace kjole med en lår-høj slids, hvilket fik hendes ben til at få sin egen Twitter-konto og Tumblr blog. Men hvad der virkelig havde fans summende dog var hendes chokerende tynd udseende.

Skuespillerinden, mor af seks, og partner til skuespilleren Brad Pitt fortalte US Weekly, at hun følte sig tilpas og sexet i sort fløjl nummer, selv om det ikke stoppe sladder magasin fra at kalde hendes udseende "skrøbelig." Under award show, tusindvis af chokerede fans tog til sociale medier til at dele deres to cents om den stadig mere tynde skuespillerinde 'vægt. Ifølge Akademiet, Jolies krop antændt 3.399 tweets i minuttet.

Rigtige Housewives af Atlanta stjerne Phaedra Parks tweeted "Angelina er smuk, men hun har brug for en lil mere kød på disse knogler!" Cougar Town skaberen Bill Lawrence tog en dristigere tilgang, tweeting "Angelina Jolie har brug for en kæmpe lastbil fuld af sandwiches."

Jolies tynde ramme har gjort overskrifter med fortiden, med Life & Style rapporterer sidste efterår, at Pitt tiggede hende til at spise, mens National Enquirer samtidig hævdede hun var blevet afhængig af slankepiller i et forsøg på at slanke. Sådanne tabloid påstande er ikke underbygget af Jolie-Pitts, der er heller ikke tegn på, at hun har gjort noget usundt at kaste vægten fra hendes altid-slank ramme.

Alligevel kan være undervægtige sætte kvinder i risiko for problemer med deres menstruationscyklus, lavt blodtryk, anæmi, og knogleskørhed. Plus, kan en ekstremt lav-kalorie diæt zappe energi og stall stofskiftet, hvilket fik kroppens fedtceller til at klamre sig til den eksisterende vægt i stedet for at kaste pounds i et hurtigere tempo.

Tror du Jolie kigget usundt tynde? Lyd off i bemærkningerne nedenfor.

For mere fitness, kost og vægttab nyheder, følgweightloss på Twitter fra redaktørerne afEverydayHealth.

Foto kredit: Adriana M. Barraza / WENN.com

Posts Carousel