Aneurisme og migræne symptomer

 • In Default
 • December 27
 • 61 Views
 • 0 comments

 • Aneurisme og migræne symptomer  Symptomer på en migræne og hjerne aneurisme er ens. Photo Credit hovedpine billede ved Forca fra Fotolia.com
 • Migræne hovedpine og hjerne aneurisme s kan have lignende symptomer. Migræne er ekstremt smertefulde hovedpine, som ofte opstår på den ene side af hovedet. En hjerne aneurisme opstår, når et blodkar i hjernen svækkes, udvikle en bule, der kan briste. Mens symptomerne ligner hinanden, er betingelserne ikke relateret.


  Symptomer på Aneurysm

  Symptomerne på en intakt aneurisme omfatter smerter bag øjnene og forstørrede pupiller. Berørte personer kan også opleve en ændring i synet og neurologiske symptomer såsom følelsesløshed eller endda lammelse af ansigtet, forklarer MayoClinic.com. Disse symptomer opstår, fordi aneurismen presser mod nerver og andre områder af hjernen. Aneurismer kan være til stede og selv lække uden nogensinde at forårsage symptomer, eller brud.


  Symptomer på migræne

  Migræne hovedpine kan være ledsaget af en aura, som ofte manifesterer med synsforstyrrelser såsom mørke pletter eller farverige linjer. Ifølge de Pennsylvania Neurologiske Associates, kan mennesker, der lider af migræne oplever en følsomhed over for lys under en migræne, der forårsager dem til at opsøge et mørkt rum til at hvile. Følsomhed over for lyd kan også forekomme.


  Symptomer på aneurismer og migræne

  Migræne og aneurismer kan have overlappende symptomer, især når en aneurisme brister. Efter en aneurisme brud, er en berørt individ ramt af en intens hovedpine, der ligner en migræne. I begge tilstande kan patienten oplever kvalme og opkastning. Visuelle forstyrrelser er almindelige i både bristede aneurismer og migræne. En person med en bristet aneurisme kan også opleve lysfølsomhed. Forskellen i den smerte niveau mellem de to betingelser er, at hovedpine er forbundet med en bristet aneurisme er oftest beskrevet som det værre hovedpine af personens liv, og det har en hurtig indtræden.

 • Tags:

Posts Carousel