Amy Winehouse er emfysem startles Eksperter

  • In Default
  • January 28
  • 9 Views
  • 0 comments

Amy Winehouse er emfysem startles Eksperter

Mandag 23 Juni (healthday News) - Den chokerende åbenbaring af sin far, at 24-årige britiske singer-songwriter Amy Winehouse kan have en mild form for emfysem efterlader eksperter med flere spørgsmål end svar.

Det er muligt, at Winehouse, ud over hendes meget omtalte brug af narkotika og cigaretter, har en medfødt tilstand, der har bidraget til hendes nuværende krise, sagde en lunge læge.

"Hvis du ser emfysem i en ung, er du nødt til at tænke på det," sagde Dr. Len Horovitz, en pulmonal specialist med Lenox Hill Hospital i New York City.

Dr. Norman Edelman, Chief Medical Officer i den amerikanske Lung Association, tilføjede: "Generelt har vi ikke rigtig se emfysem, indtil en person er i 40'erne, men i et lille antal mennesker, det kunne ske meget tidligere, især i en person der røget i lang tid. "

"Der er også mulighed-ikke en sandsynlighed-at hun har fået en genetisk variation. Fem procent af mennesker med emfysem har en genetisk disposition, "Edelman sagde.

Ifølge Associated Press, Winehouse tilsyneladende kollapsede på hendes nordlige London hjem sidste mandag og blev optaget i et hospital i London, hvor hun har været hele ugen.

Winehouse far, Mitch Winehouse, fortalte London Sunday Mirror, at hans datter var fortalte hun ville have til at bære en iltmaske, medmindre hun stopper rygning narkotika og cigaretter.

Men han har siden ændret denne erklæring. Ifølge MTV News, Mitch Winehouse fortalte BBC 1 Radio mandag, at hans datter besvimede i sit hjem den 16. juni, og er blevet diagnosticeret med hvad han kaldte "en lille mængde af emfysem." The soul singer lunger gør viser en lille mængde af ardannelse , men hendes sygdom har ikke nået "for langt," sagde hendes far.

"Det er ikke uoprettelig. Virkelig, kan hun ikke engang ryge længere, endsige at andre ting. Med tålmodighed, vil hendes lunger komme sig helt. Hun reagerer meget godt til behandling, hun blomstrer, "sagde han.

Sangerens amerikanske publicist, Tracey Miller, aftalt og sagde mandag, at Winehouse er "viser tidlige tegn på, hvad der kunne føre til emfysem, men reagerer godt på behandlingen."

Hvad er velkendt, er, at Winehouse har en lang historie af stofmisbrug, herunder crack kokain.

Ifølge Horovitz, kan ryge crack også resultere i en tilstand kendt som "akut crack lunge", som dukker op fra en time til 48 timer efter rygning store mængder crack. "Det er midlertidig, men det kan forårsage en vis ødelæggelse af lungevævet. Men hvis du har nok [episoder], det tilføjer op til en masse lungesygdom, "Horovitz forklaret.

Emfysem involverer skade på luftsække eller alveolerne i lungerne, hvilket reducerer mængden af ​​ilt i kroppen kan tage i. Symptomerne omfatter typisk åndenød og en kronisk hoste, ifølge det amerikanske National Institutes of Health. Den mest almindelige årsag er rygning. Sygdommen, når forskansede, kan ikke vendes. Betingelsen kan stabiliseres, men hvis en person holder op med at ryge.

Alligevel "lunge enheder eller alveoler ikke kommer tilbage," Horovitz sagde.

Symptomerne kan behandles med bronchodilatorer, steroider, inhalatorer og i et worst-case scenario, ilt, tilføjede Horovitz.

Ifølge AP, Winehouse lungekapacitet er på 70 procent. Læger generelt gennemfører test af lungefunktionen ved at tage hensyn højde, vægt, etnisk gruppe og rygevaner. De derefter beregne en forventet lungefunktion.

Sund lungefunktion for en person med Winehouse demografiske ville sandsynligvis ligge omkring 80 procent eller mere, siger Horovitz.

"Dette er ikke moderat eller svær emfysem. Det er mildt emfysem, "Horovitz understregede. "Men med den naturlige aldringsproces, når du er 54, du kommer til at have moderat til svær emfysem."

Sangerens karriere og unge liv har været præget af både op- og nedture. Hendes 2006 album, Back to Black vandt fem Grammy Awards, herunder Best New Artist, Record of the Year og Song of the Year. Men hendes alkohol og narkotika afhængigheder er blevet meget omtalt.

Ifølge MTV News, Mitch Winehouse fortalte BBC, at hun i øjeblikket er "kvæles" i nikotinplastre til at hjælpe hende sparke rygning vane.

Winehouse forstår, at "det eneste, der kan gå ind i hendes lunger lige nu er frisk luft," sagde hendes far. "Hun har ikke emfysem, hun har spor af det. Det er klart, hvis hun ikke stoppe med at ryge, vil det blive værre. "

Flere oplysninger

Besøg den amerikanske Lung Association for mere på emfysem.

KILDER: Len Horovitz, MD, pulmonal specialist, Lenox Hill Hospital, New York; Norman Edelman, MD, Chief Medical Officer, American Lung Association, Associated Press, MTV News

Sidst opdateret: 24 Juni 2008

Posts Carousel