Amerikanske Vælgerne foretrækker måske lavt sat Male Voice


Amerikanske Vælgerne foretrækker måske lavt sat Male Voice

Fredag ​​18 nov (healthday News) - Vælgerne foretrækker mandlige politiske kandidater med en lavere tone stemme, fordi det er set som et tegn på dominans og lederskab, ifølge canadiske forskere.

Forskerne manipulerede arkivering optagelser af amerikanske præsidenter til at skabe på lavere og højere tonehøjde versioner af hver stemme. De ændrede optagelser blev spillet til frivillige, som bedømt højttalernes lederpotentiale, ærlighed, intelligens, dominans og tiltrækningskraft.

De frivillige blev også spurgt om, hvilke versioner af stemmerne ville vinde deres stemme både i fredstid og krigstid.

I alle tilfælde, de frivillige foretrak lavere tonehøjde stemmer, sagde holdet på Institut for Psykologi, Neuroscience and Behavior ved McMaster University i Hamilton, Ontario. Undersøgelsen blev offentliggjort online 16 november i tidsskriftet Evolution and Human Behavior.

"Vi ser på mænds lav stemme-bane, da en cue til dominans, som er relateret til ledelse," undersøgelse ledende forfatter og ph.d.-studerende Cara Tigue sagde i et universitet pressemeddelelse.

"Igennem vores evolutionære historie, ville det have været vigtigt for vores forfædre at være opmærksom på stikord til god ledelse, fordi gruppeledere påvirket en persons evne til at overleve og formere sig i en gruppe. Vi ser på det i et nutidigt, kontekst 21. århundrede, "forklarede hun.

Stemmeleje har længe været betragtet som en faktor i en kandidat succes, men forskerne siger dette er den første undersøgelse, der videnskabeligt teste teorien om, at vælgerne foretrækker mænd med lavere skingre stemmer.

"Folk tror, ​​at vi ønsker at stemme for mænd med lavere slog stemmer, fordi de er mere attraktive, men det er fordi folk opfatter dem som bedre ledere og mere dominerende, ikke bare fordi de er attraktive," siger David Feinberg, en psykologi professor der overvågede undersøgelsen.

Flere oplysninger

Den amerikanske Academy of Hals-og ørelæge - Head og halskirurgi har tips om omsorg for din stemme.

- Robert PREIDT

KILDE: McMaster University, pressemeddelelse, 14 November 2011

Sidst opdateret: 18 November 2011

Posts Carousel