Amerikanernes Frygten for Ebola May Be Fading, Poll Finder


Amerikanernes Frygten for Ebola May Be Fading, Poll Finder

Af Amy Norton
HealthDay Reporter

Fredag ​​7 NOVEMBER, 2014 (healthday News) - amerikanernes frygt Ebola synes at være aftagende noget, selvom mange tror stadig virussen er en trussel mod folkesundheden til USA, ifølge en ny healthday / Harris Poll.

Den online meningsmåling, som undersøgte mere end 2.000 voksne mellem 28 til 30 oktober, fandt, at angst over Ebola syntes at være faldende - selv i kølvandet på den seneste sag, der involverer en inficeret læge i New York City.

Knap halvdelen (49 procent) af de adspurgte betragter nu Ebola en "moderat" eller "større" trussel mod folkesundheden til amerikanerne. Det er et fald fra 55 procent i en lignende meningsmåling foretaget i begyndelsen af ​​oktober, kort efter nyheden brød af det første tilfælde af Ebola diagnosticeret i USA. Denne sag involverede en mand i Dallas, Thomas Eric Duncan, en liberiansk statsborger, der døde af sygdommen på oktober 8 efter at blive smittet i sit hjemland.

Den ny afstemning fandt også en stigning i antallet af mennesker, der siger, de er mere bekymret for at fange sæsoninfluenza, end de er omkring ordregivende Ebola - en stigning fra 40 procent i den tidligere meningsmåling til 47 procent i den nyeste udgave.

Amerikanernes Ebola-forbundne bekymringer om rejser synes også at være en lempelse siden sidste måned, da Dallas sygeplejerske Amber Vinson - der indgået Ebola efter omsorgen for Duncan - tog en flyrejse fra Cleveland til Dallas en dag før hun blev diagnosticeret med sygdommen.

I den tidligere meningsmåling, 57 procent af amerikanerne med familie eller venner, der ofte rejser sagde, at de var i det mindste noget bekymrede for deres sikkerhed, men dette antal er nu faldet til 43 procent i den nye meningsmåling.

"Frygten for en ebola-epidemi i dette land har, synes det, er begyndt at erodere," sagde Harris Poll formand Humphrey Taylor.

Og det, Taylor bemærkede, kan til dels skyldes, at ingen er blevet smittet af andre end Vinson og Nina Pham, den anden inficeret Dallas sygeplejerske, der hjalp med omsorg for Duncan amerikanske kyster. Alle de andre syv mennesker plejes i USA indgået Ebola mens i Vestafrika, stedet hvor værste Ebola udbrud i historien.

Den eneste New York sagen blev diagnosticeret i Dr. Craig Spencer, der havde for nylig vendt hjem fra behandling Ebola patienter i den vestafrikanske nation Guinea. Han forbliver i stabil tilstand på Bellevue Hospital i Manhattan.

Dr. Joseph McCormick, en smitsom-sygdom ekspert, enige om, at der er nogle gode nyheder i meningsmåling resultater - især nedgangen i folks rejse bekymringer.

"Der er ingen tvivl om der har været ubegrundede frygt for rejse," sagde McCormick, regional dekan ved University of Texas School of Public Health i Brownsville.

Det er fordi lægelige eksperter siger Ebola kan kun overføres via kontakt med kropsvæsker, når patienter viser åbenlyse symptomer, såsom feber, diarré eller opkastning. Det kan ikke overføres via luften, såsom sker med forkølelse eller influenza.

Samtidig dog amerikanerne kan stadig have et forvrænget billede af Ebola potentielle konsekvenser for USA, sagde McCormick.

For eksempel meningsmåling respondenterne mente Ebola var en større trussel mod folkesundheden i USA end hepatitis C - en potentielt alvorlig og dødelig lever infektion, der påvirker millioner af amerikanere.

"Det overraskede mig," McCormick sagde.

Globalt har den nuværende Ebola udbruddet nu syg tæt på 13.600 mennesker i Vestafrika og dræbte næsten 5.000, ifølge de seneste tal fra det amerikanske Centers for Disease Control og Forebyggelse (CDC). Tre vestafrikanske nationer - Guinea, Liberia og Sierra Leone - har båret næsten hele byrden.

I den nye meningsmåling, 80 procent af amerikanerne var klar over, at Ebola er mindst en "moderat" trussel andre steder i verden. Og flere mennesker hævdede at være kyndige om infektion, sammenlignet med den tidligere undersøgelse: 56 procent følte i det mindste noget vidende om sygdommen, versus 45 procent i den foregående meningsmåling.

Mere udbredt information om Ebola kan være en anden årsag til den svindende angst, siger Taylor.

McCormick aftalt. "Det betyder indikerer, at uddannelse kunne have en effekt," siger han.

Alligevel sagde han, meningsmåling adspurgte viste også tegn på ubegrundet frygt. Næsten tre fjerdedele mener stadig, at folk med Ebola kunne overføre virus, før de rent faktisk er at vise symptomer.

"Det (meningsmåling resultat) er bekymrende," McCormick sagde. "Det tyder på, at der kan være en grundlæggende mistillid til, hvad vi siger om transmission."

Men, tilføjede han, "Jeg er virkelig ikke sikker på, hvad det vil tage for at overbevise folk, at en person uden symptomer kan ikke overføre virus."

Ifølge McCormick, bør bekymrede Ebola folk opsøge "troværdige" information - uanset fra CDC, universitetets hjemmesider, eller ansvarlige medier historier.

Selvom medierne har fået skylden for at puste til Ebola angst, McCormick sagde, at der er også masser af afbalancerede historier på udbruddet.

Flere oplysninger

Læs mere om ebola på det amerikanske Centers for Disease Control og Forebyggelse.

Posts Carousel