Amerikanerne ville stemme imod NYC Soda Ban, Poll Says

  • In Default
  • February 23
  • 0 Views
  • 0 comments

Amerikanerne ville stemme imod NYC Soda Ban, Poll Says


Credit: Soda foto via Shutterstock

Flertallet af amerikanerne afviser tanken om at sætte en grænse for størrelsen af ​​soda drikkevarer serveret i restauranter, viser en ny Gallup-undersøgelse.

Sixty-ni procent af de adspurgte sagde, at de ville stemme imod en grænse på store størrelser af sukkerholdige drikkevarer i restauranter, mens 30 procent gik ind for forslaget, fandt den nationalt repræsentative meningsmåling.

Demokraterne var mere tilbøjelige end republikanerne at støtte loven. Mennesker, der tjener mindre end 24000 dollars om året var mere tilbøjelige end højere-lønmodtagere til at bakke den grænse, og hvide var mindre tilbøjelige end andre racemæssige grupper til at støtte forslaget.

Liberale var mere tilbøjelige end moderate og konservative at støtte foranstaltningen.

Den meningsmåling spurgte: "Forestil dig, at på valgdagen kan du stemme om centrale spørgsmål samt kandidater Vil du stemme for eller imod en lov, der ville begrænse størrelsen af ​​sodavand og andre sukkerholdige drikkevarer serveres i restauranter at ikke mere end 16 ounce. ? "

Soda forbud foreslået af New York borgmester Michael Bloomberg for at hjælpe med at reducere diabetes og fedme blev ramt af en domstol marts, før du tager effekt. Den ret sagde loven havde for mange smuthuller, var vilkårlig, og var uretfærdigt at nogle producenter og virksomheder. Bloomberg kontor har anket afgørelsen.

Kritikere af loven siger at sætte en grænse for, hvad folk vælger at forbruge er uden for rammerne af regeringen bør gøre, mens fortalere advare mod alarmerende fedme og andre sundhedsproblemer i forbindelse med stadig større mad og sukkerholdige drikkevarer portioner.

I USA, omkring 25,6 mio mennesker ældre end 20 (11,3 procent af voksne befolkning) har diabetes og mere end en tredjedel (35,7 procent) er overvægtige, ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse.

I Gallup meningsmåling, selv i de grupper, der var mere tilbøjelige end andre til at understøtte forbuddet, de fleste mennesker stadig sagde, at de ville stemme imod loven. For eksempel blandt demokrater, 62 procent stemte imod, sammenlignet med 37 procent for.

Email Bahar Gholipour eller følge hendealterwired. Følg LiveSciencelivescience, Facebook & Google+. Oprindelig artikel på LiveScience.com.

Posts Carousel