Amerikanerne Stadig spiser for meget salt

  • In Default
  • January 11
  • 3 Views
  • 0 comments

Amerikanerne Stadig spiser for meget salt


Getty Images

Af Steven Reinberg
HealthDay Reporter

Torsdag 19 dec (healthday News) - amerikanernes kærlighed til salt er fortsat med uformindsket styrke i det 21. århundrede, at sætte mennesker med risiko for højt blodtryk, den førende årsag til hjerteanfald og slagtilfælde, amerikanske sundhed embedsmænd sagde torsdag.

I 2010 mere end 90 procent af amerikanske teenagere og voksne, der forbruges mere end de anbefalede niveauer af salt - omkring det samme antal som i 2003, det amerikanske Centers for Disease Control og Forebyggelse rapporteret.

"Salt indtag i USA har ændret sig meget lidt i de sidste ti år," siger CDC læge og rapport medforfatter Dr. Niu Tian.

Og trods et lille fald i saltforbrug blandt børn yngre end 13, fandt forskerne 80 procent til 90 procent af børn stadig forbruge mere end det beløb, der anbefales af Institute of Medicine.

"Der er mange organisationer, der er fokuseret på at reducere kosten saltindtag," siger Dr. Gregg Fonarow, en talsmand for American Heart Association og en professor i kardiologi ved University of California, Los Angeles.

"Der er behov for mere effektiv indsats, hvis forekomsten af ​​overskydende kosten saltindtag skal reduceres," Fonarow sagde.

CDC har foreslået kobling indsats salt-reduktion med krigen mod fedme som en måde at bekæmpe begge problemer på samme tid. Nye retningslinjer skole fødevarer kunne også være berettiget, rapporten foreslået.

Samantha Heller, en ledende klinisk diætist på NYU Langone Medical Center i New York, sagde reducere saltfattig er afgørende for både voksne og børn.

"Hvad er så bekymrende, er, at denne rapport viser, at otte ud af 10 børn i alderen 1 til 3 år, og ni ud af 10 over 4 år, spiser for meget salt, og er i risiko for højt blodtryk," sagde hun .

Det meste af dette salt kommer fra forarbejdede fødevarer og restaurant måltider, ikke salt shaker på bordet, sagde Heller.

Det betyder, at det er sandsynligt, at meget af den mad disse børn spiser, er fastfood, junkfood og forarbejdede fødevarer, sagde hun. "Dette udmønter sig i en høj salt, højt fedtindhold og højt sukker kost, der kan føre til en række alvorlige helbredsproblemer ned vejen," sagde hun.

Desuden både hurtige og forarbejdede fødevarer ændrer smag forventninger, hvilket fører til konstante forældrenes klager, at deres børn ikke vil spise noget, men kylling nuggets og hotdogs, sagde Heller.

Det er de forældre og pårørende, der er ansvarlig for menuerne, sagde Heller. "Dette rejser spørgsmålet: Hvorfor giver du en 2-årige disse fødevarer" sagde hun.

Salt skjuler i mange fødevarer, sagde Heller. "Salt bruges til konsistens, smag ekstraudstyr og som konserveringsmiddel, og ikke nødvendigvis smage salt," sagde hun.

Nogle sundhedsmæssige fortalere mener løsningen på saltet problem ligger i at få fødevarevirksomheder og restauranter til at reducere salt i deres fødevarer.

I 2010 den amerikanske Food and Drug Administration begyndte at arbejde med fødevareindustrien til frivilligt at reducere salt i forarbejdede fødevarer. Men to år senere, lidt er blevet gennemført i henhold til Center for Science i offentlighedens interesse.

"Desværre har fødevareindustrien ikke markant nedbringe natrium trods 40 års statslige formaninger," Julie Greenstein, centrets vicedirektør for sundhedsfremme politik, sagde i en erklæring. "Det er tid til FDA til at træde ind og kræve rimelige reduktioner."

Problemet er, at der er ringe evidens for at bestemme nøjagtigt, hvor meget salt er for meget og hvor lidt er for lidt, ifølge en nylig Institute of Medicine rapport.

"[For nu], det enkle svar er at tilberede mere hjemme og spise mere helhed og mindre forarbejdede fødevarer," Heller sagde.

Kontrol af fødevarer etiketter for natrium indhold er også afgørende, siger eksperter.

For rapporten, CDC påberåbt sig data fra en national undersøgelse, der involverer næsten 35.000 mennesker, der gennemføres mellem 2003 og 2010. Undersøgelsen viste, at de fleste amerikanere stadig forbruge gennemsnitligt 3.400 milligram - omkring 1,5 tsk - salt om dagen, i henhold til IOM.

De amerikanske Dietary Guidelines for amerikanerne anbefale folk 14-50 år grænse deres daglige saltindtag til 2.300 mg.

Men det er stadig for meget for omkring halvdelen af ​​amerikanerne, i henhold til retningslinjerne. Mennesker over 50, sorte og folk med forhøjet blodtryk, diabetes eller kronisk nyresygdom bør begrænse saltindtaget til 1.500 mg dagligt.

Rapporten CDC blev offentliggjort i December 20 spørgsmålet om agenturets sygelighed og dødelighed Ugentlig rapport.

Flere oplysninger

For mere information om salt og hjerte-kar-sygdomme, besøge American Heart Association.

Posts Carousel