Allergiske reaktioner over for Konserveringsmidler

 • In Default
 • August 2
 • 8 Views
 • 0 comments

 • Allergiske reaktioner over for Konserveringsmidler  Kløende hud kan pege i retning af en allergisk reaktion. Photo Credit Hemera Technologies / AbleStock.com / Getty Images
 • En uforklarlig udslæt, kan nældefeber eller mavebesvær pege på en udiagnosticeret allergi. Konserveringsmidler i levnedsmidler og andre forbrugerprodukter er en almindelig årsag til allergiske reaktioner. I de fleste tilfælde er symptomerne mindre, men nogle meget allergiske individer kan lide ekstreme reaktioner. At leve med et konserveringsmiddel allergi betyder omhyggeligt læse etiketter og undgå disse specifikke kemikalier.

  Allergier Forklaret

  Allergier skyldes en fejlfunktion i kroppens immunsystem. Normalt immunsystemet identificerer og angreb sygdomsfremkaldende bakterier og vira. Med allergi, immunresponset er rettet mod uskadelige stoffer som PET skæl, pollen eller visse kemikalier. Disse stoffer kaldes allergener. En allergisk reaktion kan være mindre og behandles med hjemmeplejen, eller svær og kræver øjeblikkelig lægehjælp. Læger mener, at både genetik og en persons miljø faktor til udviklingen af ​​allergi.


  Konserveringsmiddel Allergier

  Producenter ofte blonder letfordærvelige varer med konserverende kemikalier som natriumbenzoat. Mange fødevareallergi skyldes en reaktion på disse kemikalier. Hives, eksem, kvalme og opkastning, og en metallisk smag er typiske symptomer på en fødevareallergi.
  Kosmetiske produkter indeholder også konserveringsmidler for at forlænge deres holdbarhed. Allergiske individer viser symptomer fra hudkontakt, såsom udslæt eller hævelse. Et Danmark undersøgelse offentliggjort i februar 2010 i tidsskriftet "Contact Dermatitis" præsenterer beviser for, at konserverende allergi er steget i løbet af årene, som virksomheder har indført nye kemikalier i deres produkter.


  Diagnosticering Allergier

  Hvis du har mistanke om, at du har en allergi over for et konserveringsmiddel eller andre kemiske kan allergitest bekræfte, at mistanke. Læger, der diagnosticere og behandle allergi kaldes allergikere. En allergolog kan udføre en af ​​flere tests for at bestemme din unikke allergiske tilstande. Den mest almindelige form for allergi test er hudtest, hvor en lille mængde af et allergen er stukket ind i huden. Hævelse eller irritation på indikerer en allergi. I tilfælde af at en hudtest udgør en sikkerhedsrisiko, blodprøver producerer også pålidelige resultater, men ikke så hurtigt.


  Forebyggelse og behandling af allergi

  Den mest pålidelige form for forebyggelse allergi er at undgå de ulovlige stof helt. I nogle tilfælde er denne unddragelse er upraktisk. Over-the-counter medicin er effektive mod mindre allergi symptomer. Alvorlige symptomer kan kræve immunterapi, en række injektioner formål at modulere immunsystemet. Dit allergolog kan vælge den bedste fremgangsmåde for forvaltning af symptomerne på din allergi. I tilfælde af en livstruende allergi, bære en adrenalin skud med dig på alle tidspunkter.

 • Tags:

Posts Carousel