Allergi Meds Kan Pose Driving Hazard, FDA Says

  • In Default
  • September 26
  • 2 Views
  • 0 comments

Allergi Meds Kan Pose Driving Hazard, FDA Says


Det menes, at velsignelse nyser begyndte som en måde at beskytte sjælen samtidig udsprøjtning under arrangementet.
Credit: Michael Krause | Dreamstime

Allergi medicin kan hjælpe dig med at komme igennem foråret og sommeren, men det er vigtigt at vide, at de stoffer kan påvirke din evne til at køre, Food and Drug Administration er at minde forbrugerne i dag (maj 29).

Disse medikamenter, der indeholder antihistaminer, kan nogle gange give sløvhed og langsommere reaktionstider, sagde FDA. Forbrugerne bør læse narkotika fakta etiketten på deres medicin for at se, om sløvhed er en bivirkning.

Hvis en allergi medicin forårsager døsighed, brug for folk til at være forsigtige med at beslutte at køre bil eller betjene maskiner, siger FDA. Folk bør undgå at bruge alkohol, beroligende midler (sovemedicin) og beroligende midler, når du tager allergi medicin, fordi disse stoffer kan øge døsighed. [Se Will Allergier være værre i 2013?]

De, der skifter til en ny antihistamin lægemiddel bør ikke antage, at de kan tage den samme dosis, som de gjorde med den ældre stof, siger FDA. Forskellige allergi medicin kan doseres forskelligt, og folk kan være nødvendigt at ændre dosis, de tager.

Folk bør ikke tage mere end den anbefalede dosis.

"Hvis den korrekte dosering ikke er at give dig lindring, du forventer, ikke bare fortsætte med at tage mere og mere af dette produkt," FDA farmaceut Ayana Rowley sagde i en erklæring. I stedet bør folk konsultere en læge eller sygeplejerske, sagde Rowley.

Allergikere bør være opmærksomme på, at nogle allergi medicin tage længere tid at arbejde end andre. Derudover kan den døsighed du føler efter at have taget medicinen vare nogen tid, herunder i den næste dag, sagde FDA.

Posts Carousel