Alder Alene må ikke forårsage Testosteron til Fall

  • In Default
  • February 12
  • 9 Views
  • 0 comments

Alder Alene må ikke forårsage Testosteron til Fall

Af Maureen Salamon
HealthDay Reporter

Tirsdag, 7 JUNI (healthday News) - testosteron niveauer ikke nødvendigvis falde med alderen, men det er mere sandsynligt, blandt ældre mænd med faldende generelle sundhed, viser en ny undersøgelse.

Bucking tidligere forskning indikerer aldersrelaterede testosteron mangel bidrager til helbred forværres, træthed og libido tab fandt australske forskere, at blod testosteron mængder faldt ikke i ældre mænd med optimal sundhed.

Data, der indsamles som led i Sund Man Study, er planlagt til at blive præsenteret tirsdag på Endocrine Society årsmøde i Boston.

"Vores fortolkning er, at alder i sig selv reducerer ikke blodets testosteron niveauer. . . men de akkumulerende lidelser som mænd alder, nogle kan forebygges og nogle ikke, nogle genetiske og nogle miljømæssige, har en sådan indvirkning, om end temmelig beskedne, "sagde undersøgelse forfatter Dr. David Handelsman, professor i reproduktiv endokrinologi og andrologi ved University of Sydney.

"Det ville gøre drevet til testosteron behandling for den velkendte - men overvurderede - aldersrelaterede fald i blod testosteron misforstået," tilføjede Handelsman, også direktør for universitetets ANZAC Research Institute. "Men selvfølgelig kunne vi være forkert."

Handelsman og hans team tog blodprøver ni gange over tre måneder 325 mænd over 40 år, som rapporterede at være i fremragende helbred. Mænd, der tog medicin, der påvirker testosteron blev udelukket fra forskningen.

Mens alder havde ingen effekt på testosteron koncentrationer blev fedme er forbundet med en mindre tilbagegang, siger forskerne.

Dr. Ronald Swerdloff, chef for afdelingen for endokrinologi ved Harbor-UCLA Medical Center i Los Angeles, bemærkes, at andre studier havde dokumenteret en større fald i testosteron blandt ældre mænd og kaldte Handelsman forskning "en brik i puslespillet."

"Mange mennesker er enige om, akut og kronisk sygdom vil skade blod testosteronniveau, så det er ikke en overraskelse," sagde Swerdloff. "Men der er reduktioner, der synes at være uafhængig af følgesygdomme. Kendsgerningen, at sagen er, med en stigning i alder [kommer] et fald i testosteron niveauer, [men] graden af ​​faldet er forskellig fra studie til at studere, og variationen kan skyldes mange faktorer. "

Swerdloff sagde han ikke støtte virksomheder, der forsøger at drage fordel af de ældre mænds frygt for faldende testosteron ved at sælge kosttilskud, der angiveligt opvejet faldet.

"Teoretisk set er de udnytter befolkningen og drage fordel af en tilstand, der kan være reelle, men ikke universel, for at få økonomisk belønning," sagde han.

Da denne undersøgelse blev præsenteret på en medicinsk møde, bør de data og konklusioner ses som foreløbig, indtil publiceret i et peer-reviewed tidsskrift.

Flere oplysninger

For mere om testosteron, gå til det amerikanske National Library of Medicine.

KILDER: David Handelsman, MD, Ph.D., professor, reproduktiv endokrinologi og andrologi, University of Sydney, Australien, og direktør, ANZAC Research Institute; Ronald Swerdloff, MD, professor, medicin, David Geffen School of Medicine, University of California, Los Angeles, og chef, opdeling af endokrinologi, Harbor-UCLA Medical Center, Los Angeles; 7 Juni 2011, præsentation, Endocrine Society årsmøde, Boston

Sidst opdateret: 7 juni 2011

Posts Carousel