Aktiviteter for Teens på Drug & Alcohol Issues

 • In Default
 • December 22
 • 1 Views
 • 0 comments

 • Aktiviteter for Teens på Drug & Alcohol Issues  Uanset om dit barn er af juridiske drikke alder eller ej, diskutere farerne ved spirituskørsel. Photo Credit BananaStock / BananaStock / Getty Images
 • Stort set alle teenagere har at gøre med stoffer og alkohol. Fat på nogle af de spørgsmål, din teenager kan stå inden han møder dem kan forbedre sine chancer for at håndtere pres, en svækket chauffør, der ikke ønsker at udlevere nøglerne og andre omstændigheder, som han måske står når du ikke er rundt.

  Peer Pressure

  En god måde at hjælpe dit barn at modstå gruppepres er at fungere ud scenarier, der kan opstå, før hun bliver nødt til at møde dem. Du kan hjælpe hende komme med en løsning, hun føler sig godt tilpas med. For eksempel foregive, at hun er den nye dreng i byen, der forsøger at passe ind med den kølige mængden. Rollespil en omstændighed, hvor dit barn bliver tilbudt narkotika og ansigter gruppepres til at acceptere dem. Spil det ud et par gange, og drøfte, hvad der virkede og hvad der ikke gjorde. Hold prøver igen, indarbejde hendes forslag.


  Spirituskørsel

  Dit barn, på et tidspunkt i hans teenageår, kunne støde på en chauffør, der har haft for meget at drikke, og bør ikke køre bil. Rollespil, hvad der sker, når en af ​​hans venner har drukket og ønsker at komme bag rattet for at køre hjem. Har ham foreslå måder at løse det forhold og spille gennem dem. Lav dine egne forslag, indtil du både tror en sikker konklusion er nået.


  Gruppe Brainstorming om Nedsat Driving

  Sammensæt en lektion i, hvordan alkohol og narkotika påvirker en førers responstid. Opdel teenagere i grupper og derefter få dem komme med ideer til, hvordan en beruset eller bedøvet kørsel dødsfald kan forekomme. Hver gruppe skal komme med en begivenhed eller omstændighed, der kan sætte gang i det, såsom prom eller hjemkomst, eller et sted, hvor en vej er farlig. Hver gruppe skal komme med en idé om, hvordan man kan forhindre en ulykke. I slutningen, grupper deler og sammenligne deres ideer. Brug aktivitet for at sætte gang i en kampagne for at øge kendskabet til forringet kørsel før hjemkomst eller prom.


  Global Cost of Drugs

  Bind din teenagers passion for at beskytte miljøet til produktion af narkotika. Ifølge Department of Justice, regnskove bliver entydig for at vokse kokain, er nogle nationale skove i USA at blive skadet, mens voksende marihuana og biprodukter af produktionen af ​​narkotika for lægemidler, såsom metamfetamin er forurener vand og forurenende jord. Tage hende til havecentret og lade hende udvælge et par planter og blomster til denne aktivitet. Mødes nogle af de fælles ingredienser til crystal meth, såsom over-the-counter koldt medicin, frostvæske, batterisyre, dræne renere og lanterne brændstof. Tag et øjeblik til at påpege, hvordan eksplosive materialer er, og hvor ødelæggende de er for den menneskelige krop. Det er derfor, du skal eksperimentere på planter og blomster. Har hende blande en kop af ingredienserne og bruge det til at vande sine planter. Hun skal vande dem med de ingredienser, hver par dage og registrere, hvad der sker.

 • Tags:

Posts Carousel