Aktiviteter for børn i Glen Mills, Pennsylvania

 • In Default
 • August 23
 • 1 Views
 • 0 comments

 • Aktiviteter for børn i Glen Mills, Pennsylvania  Børn har brug for det åbne rum Glen Mills giver. Photo Credit Stockbyte / Stockbyte / Getty Images
 • Byen Glen Mills kan være kendt for sin golfbane, men også byder på mange steder, der er mere velegnet til børn. Med downtown Philadelphia kun 40 minutters kørsel derfra, denne lille forstad by er ideel for familier, der ønsker at være i nærheden af ​​storbyen, men også har et roligt kvarter.

  Just for Fun

  Børn er altid op for en sjov tid. Glen Mills er hjemsted for Oasis Family Fun Center (oasisfamilyfun.com), hvilket giver 20.000 kvadratfod underholdende aktiviteter. Det har klatring, en laser labyrint, trampolin basketball, arkadespil og en blød legeplads. Det er også udstyret hvad der kaldes "Ballocity Arena", som er en stor tunnel struktur med skum bolde, støvsugere, Blasters og kanoner. En anden fornøjelig udflugt ville være at besøge Arasapha Farm (arasaphafarm.com). Det er et fuldt operationelt dyr gård åben for ture for børn. Turen vil tage dig at se de køer, geder, heste og mange andre dyr. Der er også mulighed for at fodre dyrene til børnene.


  Berigelse programmer

  For en kunst berigelse program, Color Me Mine (glenmills.colormemine.com) byder på mange muligheder for børn. For førskolebørn er der et program kaldet "Paint Me a Story." En historie læses med børnene, og så male et stykke, der går langs med historien. Der er også andre tema kunstprojekter for alle aldre af børn. Romparoo (romparoo.com) er en indendørs bløde play sted tilbyder klasser for småbørn og førskolebørn. Det har en "Mommy and Me" klasse, "On My Own" klasse og familie Yogaundervisning, som alle har til formål at udvikle motoriske færdigheder, lytte færdigheder og deling.


  Parker

  Når vejret er godt, overveje at gå til en af ​​de parker i Glen Mills. Den Newlin Grist Mill (newlingristmill.org) er et historisk sted med en vand tur og park. Webstedet var engang en vand-drevne vand mill, og det er blevet bevaret for besøgende at lære om sin historie. Der er mange gamle bygninger for at se, herunder en gammel smed shop, kabine og en fjeder hus. Dammen og stream er åbne for fiskeri. Glen Mills er også placeringen af ​​Ridley Creek State Park (dcnr.state.pa.us). Der er over 2.600 hektar skov og enge giver aktiviteter som vandreture, cykling, ridning, fiskeri, camping, picnic og langrend.


  Dans og Karate Klasser

  Kicks Academy of Dance (kicksacademyofdance.com) tilbyder en bred vifte af dans klasser for enhver alder og interesse niveau. Det understreger undervisning dans i underholdende og positive måder. Cathie Collins School of Dance (cathiecollins.com) giver også mange klasser for børn, herunder jazz, tap, hip hop, gymnastik, ballet, lyrisk og pointe. East Coast Karate (eckarate.com) tilbyder nybegynder, mellemliggende og avancerede klasser for 7 til 13-årige. De karate klasser udvikler styrke, hurtighed, balance og koordination. Positive holdninger og selvkontrol er også vigtige aspekter af programmet.

 • Tags:

Posts Carousel