Aktiviteter for børn Brug Open-Ended Materialer


 • Aktiviteter for børn Brug Open-Ended Materialer  Køkkenredskaber er ikke kun til madlavning, men er fremragende tidsubegrænsede materialer, der tilskynder fantasifuld leg. Photo Credit Jupiterimages / Creatas / Getty Images
 • Når dit barn engagerer sig i leg, der involverer materialer med flere anvendelser - tidsubegrænsede materialer - han bruger sin fantasi, kreativitet, ræsonnement, problemløsning evner og tålmodighed, i henhold til Scholastic.com. Landsforeningen for uddannelse af unge børn, at open-ended spil styrker et barns udvikling af hjernen. Intet behov for dyre legetøj og udstyr. Chancerne er du har masser af tidsubegrænsede materialer rundt omkring i huset, der vil underholde og engagere dit barn i timevis.

  En Nature Hunt

  Snup en plastik spand og tage dit barn udendørs for en natur jagt. Tillade ham at sætte i spanden noget, der vil passe - små sten, fjer, kviste, fyrrekogler, blade og blomster. Når hans spand er fyldt, bringe elementer inde og lad ham undersøge og beslutte, hvad han gerne vil gøre med dem. Måske vil han bygge en rede for sine udstoppede dyr, eller han kan vælge at gøre en kunst projekt som skaber en natur collage eller blade gnidninger. Mulighederne er uendelige.


  Køkken Band

  Opret musikinstrumenter hjælp uanset hvad du allerede har i dit køkken frysere. Lad dit barn til at være førende i at opdage anvendelser og foreslå ideer, men bidrage til at fremme hans kreativitet, hvis han ser ud til at have problemer. Træk gryder og pander og bang på dem med træskeer at skabe trommer. Fyld en plastik opbevaring af fødevarer container med tørrede bønner og ryst den for at gøre en maraca. Let skrabe træ redskaber mod ost rivejern eller tryk træ skærebrætter med spatler til at skabe forskellige lyde.


  Papkasser

  Næste gang pakker ankommer til en fødselsdag eller ferie gemme alle emballage - kasserne, bobleplast og Styrofoam bolde. Læg dem alle i et rum til dit barn og lad ham gøre, hvad han vil med materialerne. Han kan bede dig om at hjælpe ham med at bygge et fort eller forhindringsbane ved hjælp af emballagen. Kan du få nogle af hans action figurer eller dukker og foreslå han bygge et hus eller by for dem. Eller, kan han have det sjovt bare at stable kasser og rullende rundt i bobleplast.


  Kunst Aktiviteter

  Giv dit barn med tidsubegrænsede materialer til brug for håndværk projekter. Giv ham nogle modellervoks og tillade ham at forme, hvad han kan lide, som har den ekstra fordel af at tilskynde hans fine udvikling motor. Sortere gennem din genanvendelse bin sammen og træk stykker af pap, aviser og magasin scraps. Tilbyde ham andre tidsubegrænsede materialer som piberensere, filt og stof stykker og give din spirende Picasso til at skabe en tredimensionel mesterværk.

 • Tags:

Posts Carousel