African Mango & højt blodtryk

 • In Default
 • January 14
 • 39 Views
 • 0 comments

 • African Mango & højt blodtryk  Afrikanske mango kosttilskud kan medvirke til at sænke blodtrykket. Photo Credit Thinkstock / Comstock / Getty Images
 • Højt blodtryk, eller hypertension, påvirker én ud af tre voksne i USA, siger Centers for Disease Control og Forebyggelse. Det sker på grund af forøget tryk af det strømmende blod på væggene i arterierne. Flere faktorer, herunder hormonelle ubalancer, nervesystem og nyrelidelser, blokering i arterierne og forøgede mængder af salt og vand i kroppen, øger risikoen for hypertension. Din læge kan ordinere medicin til at kontrollere dit blodtryk. Visse kosttilskud og naturlige fødevarer såsom afrikanske mango kan også hjælpe.

  African Mango

  Afrikansk mango eller Irvingia gabonensis, er et højt træ med mørkegrønne, elliptiske blade og gule til hvide blomster. Træet er hjemmehørende i de tropiske skove i Afrika, og dets bark, kerner, blade og rødder har været anvendt i traditionel medicin til behandling af flere betingelser, herunder diabetes, fedme, infektioner, smerte og gastrointestinale problemer. De æteriske olier og flygtige forbindelser, der findes i planten er ansvarlige for sin enorme medicinske værdi. Tillæggene er tilgængelige som kapsler, tabletter og flydende ekstrakter. Den anbefalede dosis, dog kan være forskellige for hver enkelt. Din læge kan hjælpe med at etablere et regime, der er rigtigt for dig.


  Rolle i Hypertension

  Afrikanske mango frø ekstrakter markant sænkede det systoliske blodtryk, ifølge resultaterne af et klinisk forsøg blev offentliggjort i tidsskriftet i maj 2005 "Lipider i Sundhed og Sygdom." Systolisk blodtryk er den øverste antal et blodtryk læsning og repræsenterer tryk, når hjertet slår. De aktive ekstrakter af afrikansk mango også hjælpe lavere blod kolesterol og triglycerid niveauer, som kan til gengæld sænke blodtrykket, siger forfatterne af undersøgelsen. Andet klinisk forsøg i marts 2009 spørgsmålet om samme tidsskrift den bekræfter, at afrikanske mango frø ekstrakter hjælpe med at forbedre lipidprofiler i overvægtige patienter. Olier udvundet fra kerner af den afrikanske mango anlægget kan sænke kolesterol og triglycerid i blodet og leveren hos forsøgsdyr, siger en undersøgelse fra 2005 i "Journal of Food Technology."


  Bivirkninger

  African mango generelt er sikkert at bruge, selv om der er rapporteret milde bivirkninger som mavebesvær, mundtørhed, søvnløshed og influenzalignende symptomer. Allergiske reaktioner karakteriseret ved hududslæt og nældefeber kan forekomme lejlighedsvis. Søg straks lægehjælp, hvis du oplever disse symptomer. Der er begrænsede data tilgængelige om de potentielle lægemiddelinteraktioner af urter, men det kan forstyrre visse diabetes og kolesterolsænkende medicin.


  Forholdsregler

  Du behøver ikke en recept for at købe afrikanske mango kosttilskud, men du skal konsultere en læge, før du bruger dem til behandling af hypertension. Også, Food and Drug Administration ikke regulerer urtekosttilskud, der sælges i USA. Derfor sørg for at din supplement er blevet testet for sikkerhed og effekt af et uafhængigt test agentur såsom USA Pharmacopeial konventionen.

 • Tags:

Posts Carousel