Æteriske olier til meget tør Hands

 • In Default
 • August 10
 • 1 Views
 • 0 comments

 • Æteriske olier til meget tør Hands  Æteriske olier stammer fra flere dele af planter, herunder frø, rødder og bark. Photo Credit Thomas Northcut / Photodisc / Getty Images
 • Æteriske olier er botaniske ekstrakter taget fra frø, bark, stængler, rødder, blomster og andre dele af en plante. De betragtes flygtig på grund af, hvor hurtigt de fordamper, når de udsættes for luft. De er også vigtige hæfteklammer i enhver hud-pleje førstehjælp kit. Ud over at stimulere cellevækst og fremme cellulær omsætning, æteriske olier bryde adhæsionen af ​​døde hudceller på ny vækst nedenunder, fjerne de døde celler i processen, mens afsløre glattere, blødere hud.

  Lavendelolie  Æteriske olier til meget tør Hands  Lavendel er gavnligt for helbredelse tør hud. Photo Credit Jupiterimages / Photos.com / Getty Images

  Lavendel æterisk olie er en favorit for beroligende nerver og frigivelse angst. Når anvendt i oldtiden til at tæmme løver og tigre, kan dette alle formål duft også tæmme den tørreste hænder. Bland 3-4 dråber olie for hver spiseskefuld af en base olie, såsom mandel eller jojoba, og gnid ind i dine hænder dagligt. Lavendel kan gøre folk, der har lavt blodtryk døsig, så brug den sparsomt, hvis du kommer til at betjene tunge maskiner.


  Ylang Ylang Oil

  Ylang ylang olie ekstraheres fra ylang-ylang var. genuina træ indfødte til Indo-Malaysia, Filippinerne, Sumatra, Madagaskar og Java. Ylang ylang er ideel for at balancere hudens naturlige olie sekretion. Gennemvæd et stykke vat med en base olie, derefter to til tre dråber af denne æterisk olie til bolden. Brug vat at sprede olie på hænderne, med særlig vægt på dine tørreste områder. Brug sparsomt, da overdreven brug kan medføre kvalme og hovedpine. Ylang yang olie bør ikke anvendes på følsom hud, eller på hud påvirkes af dermatitis eller en inflammatorisk hudsygdom.


  Rosewood Oil

  Rosewood er hjemmehørende i de brasilianske regnskove, og er også fundet så langt øst som Indien. Olien stimulerer celler og væv regenerering i huden, forynge tør og rynket hud. Som med andre æteriske olier, vælg din foretrukne basis-luftfartsselskab olie, tilsæt derefter 3-4 dråber palisander olie pr spsk. Massage i dine hænder dagligt for at hjælpe revitalisere tør hud.


  Jasmine Oil  Æteriske olier til meget tør Hands  Jasmin olie er en darling af parfumeindustrien og en trussel mod tør hud. Photo Credit Brand X Pictures / Stockbyte / Getty Images

  Jasmine olie er en anden duft foreslået at hjælpe med at løfte stemninger og beroligende sind. Jasmine olie er også kendt for at være et elskovsmiddel, som måske er hvorfor det er fundet i så mange parfumer. En af de bedste skønhed bruger til jasmin, er imidlertid at øge elasticiteten i tør og moden hud. Brug den med en base olie og massage i tørre hænder.


  Arbejde med æteriske olier

  Det er vigtigt at fortynde æteriske olier med base eller carrier olier, som ufortyndet olier kan irritere huden. Du kan også bruge olie til at gøre en aromatisk scrub til at hjælpe exfoliere dine tørre hænder. Blande to olier, såsom jasmin og lavendel, med en base olie gerne mandel, derefter blande blandingen med nok havregryn at gøre en masse. Massage blandingen på begge sider af hænderne, og skyl hænderne efter fem minutter. Moisturize med din favorit blanding af væsentlige og basisolie.


  Forholdsregler

  Æteriske olier bør ikke anvendes af gravide kvinder uden at konsultere med en gynækolog, som nogle æteriske olier kan udløse tidlige sammentrækninger. Derudover bør mange æteriske olier ikke anvendes på huden af ​​babyer og børn under en alder af to, og på huden af ​​ammende mødre. Spørg din læge eller børnelæge, før indarbejde æteriske olier i en hud-pleje regime.

 • Tags:

Posts Carousel